Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulaaa88

Mam BIG problem! OKRES A CIAZA

Polecane posty

czesc dziewczyny. W poniedzialek powinnam dostac okres a jest juz sobota i nic :( w listopadzie odstawilam tabletki anty. i po miesiacu regularnie dostalam naturalna miesiaczke i tak mialam przez 3 nastepne miesiace( dostawalam zawsze w poniedzialki tak samo jak wtedy gdy bralam tabletki). Z moim partnerem uprawiamy tzw. stosunek przerywany, jednak w niedziele(dzien przed tym jak mialam dostac teraz okres) nie jestem pewna na 100% czy zdazylam z niego zejsc w odpowiedniej chwili, bo strasznie mnie wtedy zaskoczyl gdy ja mu mowie ze juz dochodze a on ze on tez no i ja szybko zeszlam i niby wszystko wyladowalo na zewnatrz, ale wiadomo....tej pewnosci stuprocentowej nie mam :( Mam objawy takie same jak mam przed kazdym okresem, czyli bol brzucha nabrzmiale i bolace piersi....i mam tez biale uplawy, chociaz na te w sumie nigdy nie zwracalam uwagi wiec nie wiem czy zawsze wystepowaly u mnie przed miesiaczka. Co sadzicie dziewczyny, czy spozniajacy sie okres jest wynikiem ciazy? Strasznie sie stresuje ciagle o tym mysle caly tydzien czekam na okres. Przed braniem tabletek mialam nieregularny okres tzn. dostawalam raz po 28 dniach, raz po 35...ale po odstawieniu uregulowal mi sie co mnie tez zaskoczylo. Lecz teraz...:( sama nie wiem co o tym myslec bardzo prosze o opinie.

ból brzucha, powiekszone piersi i białe upławy - to pierwsze objawy ciąży (wiem coś o tym - 5 tydzień ;) ) nie musi to być ciąża ale wszystko na to wskazuje. Idź do apteki i kup test i się nie stresuj powodzenia 🖐️

ale mnie zestresowalas ta odpowiedzia! az cala sie trzeslam ze strachu. w koncu poszlam kupic test a gdy wrocilam dostalam okres:) dzieki!

Gość nawet w ciąży można mieć okres
ale Twój ryzykowny stosunek był raczej w dni niepłodne. STOSUNEK PRZERYWANY TO BAAAARDZO NIESKUTECZNA METODA ANTYKONCEPCJI

Gość kajapitolai
jebnij sie Ty glupia babo, bol brzucha moze bolec przed okresem m tez sie spoznialokres 10 dni i przez 10 dni bolal brzuch i dostalam... bolace piersi bola przed okresem iles dni...biale uplawy? o to ja mam odkad dostalam okres przy sraniu szczegolnie mam bialy sluz :D nie martw sie

Gość kajapitolai
okres w ciazy co pierdolisz? głupia jestes idiotko, to jest plamienie ciazowe... :o

Gość kajapitolai
i dodam ze jestem dziewica wiec kurwa nie pierdolcien jej głupot idiotki

Gość kajapitolai
a pierwsze objawy ciazy to wymioty i oslabienie zapomnialas dodac tepa mordo