Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda żonka

co zrobic z chlebkiem

Polecane posty

czesc mam pytanie co trzeba zrobic z chlebkiem weselnym jestesmy po slubie juz prwie 9 miesiecy a chclebek stoi ale juz sie kruszy czy sa jakies zwyczaje??dziek za odp

ja wyrzucilam stal dlugo ale przy sprzataniu sie rozsypal :) no co mialam zrobic...nie bede go sklejala hehe:)... odpadly rozyczki wszystko wiec trzeba bylo wyrzucic :)

Gość teraz dobre firmy
to nie lepiej bylo zjesc w niedziele na sniadanie?

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
WLASNIE!CHLEBA SIE NIE WYRZUCA BO CI GO ZABRAKNIE KIEDYS W ZYCIU!

9 miesięcy?????? O RANY :D :P że nie spleśniał? weselny czy nie weselny ja stary chleb zanoszę na jezioro kaczką i łabędzią :)

Gość z nikim nie bedziesz
kaczką i łabędzią heheh;-) princpolo, wiem widze twoje stopke,ale moze dla dziecka naucz sie tak podstawowej formy ortografii bo kiedys poprosi ciebie o pomoc przy odrabianiu lekcji z jezyka polkiego i mu powiedz ze celownik liczby mnogiej pisze sie na koncu z ą hahah;)

no za bardzo go zjesc sie nie dalo...bo jest to chleb bardzo twardy ale ok hehe

Gość wsFKJ
ja to bym kaczki nakarmilam :-O dobrze, ze wiedziałaś jak szybko złapać męża i rozdziwaić nogi! GŁĄBY durne Ja pierdziele co za analfabeci tutaj siedzą :-O

Gość OIOM
ze ja nogi? :o o nieomylna istoto wybacz literowke moja i wybacz ze osmielilam sie w obecnosci twej swiatlej osoby ja popelnic 😭 :o :o

Gość lilka.lil
wystarczy pomyśleć troche...Trzeba było zjesć jak był świeży, a jesli jest juz suchy to zmielić na 'bułkę' tarta...

Gość teraz dobre firmy
nie no wiecie ja sie nie znam nie wiem jaki jest ten chleb nigdy nie miałam slubu jestem dopiero przed:P A gdzie kupowalyscie ten chleb i czy wy sie tym zajmowalyscie czy raczej rodzice i te kieliszki które się tłucze sa juz na sali czy trzeba kupic swoje własne No i ostatnie pytanie Żeby wejsc na moją sale trzeba przejść ok 10 schodków klatką schodową no i tutaj moje pytanie czy powitanie powinno byc przed salą czyli ten ppoczestunek chlebem itd i juz od dołu pan młody powinien mnie wnieść czy może pownien mnie wnieść przez ten próg a całe powitanie na sali? Troche sie boje rozbijania kieliszków na sali bo jak jakies szkła zostana a pozniej ktoś się przewróci

my kieliszki kupowalismy swoje... a chleb zamawiany byl w piekrani zamawialam 2 tygodnie przed slubem razem z normalnym pieczywem.. a dla tej osoby co kaze zjesc...wiesz widocznie ja trafilam bo pomimo ze byl prosto z piekarni widocznie taki musial byc bo od nowosci byl twardy...z reszta nic ci do tego co ja z nim zrobilam...moze i zjadły to ptaki bo polozylam nie dokladnie w smietniku tylko obok ale z tego to ja sie tłumaczyć nie muszę.

z nikim nie bedziesz-----A co Ty się moim dzieckiem przejmujesz :D ? Zainteresuj się swoim jeśli takowe masz :P

Gość lilka.lil
teraz dobre firmy, u nas tez jest sala na I piętrze i wygląda to tak, że powitanie chlebem i solą jest przed salą (na polu) i potem pan młody wnosi pm po tych schodach - masakra.

Gość teraz dobre firmy
heheh moze nie bedzie masakry :P