Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opetany-samotnoscia

Jestem diakonem i nie mogę odpędzic sie od masturbacji

Polecane posty

Gość opetany-samotnoscia

zawsze rano przed poranną mszą ..po obiedzie i po wieczornej mszy zadowalam sie...jestem Uzalezniony!a najgorsze jest to,ze uprawiam seks z zakonnica z mojej parafii...oboje wiemy,ze tego chcemy...ale jednak potem żałujemy...jednak na nic wyrzuty sumienia...bo przychodzi kolejny dzien i kojena ochota na seks z nią! nie chce rezygnowac z mojego powolania...a seks mnie opętał. Co mam zrobic ?

Gość nio .. P
nic tylko zmienic parafie :P w sumie sex to wspaniala sprawa xD , a jak sex , to po co masturbacja ? :P hehe tak sie odstresowujesz ?:D wybeirz to albo to ;) co lepsze ?;> a zakonnica ladna ?:P

Gość ona5555
koles ! zdecyduj sie! jaj Ci brakuje i tyle ! jestes ksiedzem! wiec skoncz z tym!

Gość b.starykawaler
masz przeciez Boga Jemu przyrzekales i badz mu wierny zdradzasz Go z kobieta? zastanow sie kogo wolisz? chyba najbardziej wlasnego czlonka, co?

Porozmawiaj ze starszymi Księżmi... Pewnie powiedzą Ci, że to co robisz nie odbiega od standardów wśród duchowieństwa.

Gość opetany-samotnoscia
a nielepiej zostawic to w tajemnicy..i oprzec sie tylko na masturbacji?

Gość niemoralnie
a co na to powie zakonnica ?;> ze rezygnujesz ze wspolnego zycia z nia na rzecz reki ?:P zastanow sie dobrze , bo masturbacja tez nie dobra jest ;>

Gość opetany-samotnoscia
to co mam zrobic ?;>

Gość niemoralnie
jedni pisza , porozmawiaj ze starszym ksiedzem , lecz czy to aby napewno pomoze ? masturbacja , sex od tego sie uzaleznic mozna , tzn juz sie uzalezniles , bo czy potrafisz zyc bez tego i tego ? ;> sex CIe opetal , a masturbacja i tak musi byc kazdego ranka , popoludnia i wieczora xD:P pomodl sie i proboj sie poprawic :D zmien parafie ;] moze zmiana otoczenia pomoze ?:P

Gość cvsvvxvxazvsd
Masturbuj się a potem spowiadaj. Albo pogrąż się w rozmyślaniach, modlitwie. PS z bywania na takich stronach jak kafeteria też trzeba się spowiadać.

Gość taka mała sugestia...
Cóż za marna prowokacja :O Akurat postanowiłeś zwrócić się z tym problemem na forum erotyczne,gdzie zamiast obiektywnej porady dostaniesz zbiór bzdur hehehe...Tani chwyt.

Gość wow jestem pod wrazeniem...
"czyste made in poland......teraz tam taka moda...." Piszesz "tam" o Polsce... wow.... jesteś taka :classic_cool: pewnie robisz karierę na zmywaku w Londynie, i gardzisz teraz kato-polaczkami :classic_cool: Jestes tak zajebiście światowa, masz u mnie pełen rispekt :classic_cool: p.s. - jak to się robi z murzynem lub hindusem? bo pewnie już próbwałaś nieraz, w końcu - w Polsce byłaś porządna, ale tam.. przecież nikt cie nie znał... :classic_cool:

"czyste made in poland......teraz tam taka moda...." Piszesz "tam" o Polsce... wow.... jesteś taka pewnie robisz karierę na zmywaku w Londynie, i gardzisz teraz kato-polaczkami Jestes tak zaj**iście światowa, masz u mnie pełen rispekt p.s. - jak to się robi z murzynem lub hindusem? bo pewnie już próbwałaś nieraz, w końcu - w Polsce byłaś porządna, ale tam.. przecież nikt cie nie znał i ile chlopaczku/dziewczynko masz lat??? 15-17??/nie wiesz kto to Babinicz ?Andrzej Babinicz?co ma do mojej wypowiedzi zmywak i Londyn?gardze prowokacjami tego typu....nie czytasz co pisze albo nie rozumiesz tego!moda w polsce to nagonka na ksiezy....ponial?

jesteś diakonem ,masturbujesz się,bzykasz zakonnice,siedzisz na kafeteri. czy ty aby napewno jesteś normalny człowieku. ?????? i już wiem czemu tak nienawidzę księży i tych co tam mu się pod nogami walają zawsze wiedziałam że to jakaś wielka patologia. wszyscy się ze wszystkimi bzykają a udają świętych. mam przed oknami seminarium i widzę jak chłopaki o 6 nad ranem wracają z imprez ale nie przez bramę tak oficjalnie tylko przez płot. a co do powołania to ty go napewno niemasz wywęszyłeś kasiurę którą zarobisz bez kiwnięcia palcem .będziesz miał dziwki za darmo,itd.pewnie tylko o to ci chodzi.żadne powołanie. :p

Dla mnie to możesz pisać pod nickiem "jesus christ superstar" - mam na to wyjeebane 🖐️ Gardzę tylko polaczkami, którzy po spędzeniu miesiąca na obczyźnie piszą o Polsce z perspektywy obcokrajowca 🖐️ A teraz możesz wypieerdalać dowolną sekwencją kroków, nudny cfeeliku 🖐️

cweliku jezeli juz....anal_fabeto.... i ty wiesz ile ja jestem juz za granica??? sierdalaj malolat...

Nie wiem ile jesteś za granicą, ale ludzie do mycia garów, sprzątania i zrywania zabestu zawsze byli potrzebni, więc możliwe że całkiem długo 🖐️ I widzę, że zrobiłeś tam prawdziwą karierę i masz mnóstwo znajomych, jeśli w sobotę siedzisz w domu na jakimś polskim forum 🖐️ Uprzedzając odpowiedź - tak, jestem przegrańcem i też siedzę w sobotę w necie, ale przynajmniej nie udaję :classic_cool: 🖐️

czyli to wlasnie ty siedzisz na zmywaku.....frustracie glupi! odreagowujesz pustke w swoim przegranym zyciu? myslisz ze swiat sie konczy na wyspach bryt.?? ograniczony jestes....zegnam.

Dobra dobra wybacz... zapomniałem jeszcze o Irlandii 🖐️ Tam przecież też żyją ludzie, i potrzebują taniej polskiej siły roboczej :classic_cool: Pewnie też się tam wybiorę - napisz może, co polecasz - pracę na budowie, czy raczej zmywak - co ci się bardziej podobało? :classic_cool:

wow, zadziwiasz mnie :classic_cool: Więc powiedz, co z taka wiedzą robisz na zmywaku? :classic_cool: czy jednak budowa, no weź rozwiej wątpliwości durnego przegrańca :classic_cool: