Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlody kierowca.

Samochod dla 20latki.

Polecane posty

Gość Mlody kierowca.

Witam serdecznie. Od jakiegos miesiaca jestem posiadaczka prawa jazdy kategori B. Dodam ze jezdze calkiem niezle. Chce kupic samochod i mam pytanie do Was: jaki samochod bylby dla mnie odpowiedni? Najlepiej zeby miescil sie w granicach 10 tysiecy. Maksymalnie 15 tysiecy. Wiem ze nie kupie za to najnowszego modela BMW ale mam nadzieje ze cos sie za to kupi. Na wiecej mnie po prostu nie stac. Samochod jest mi potrzebny zwlaszcza na trasie, zeby dojezdzac do innych miejscowosci oraz do malego miasteczka. Chcialabym cos wiekszego niz Seicento oczywiscie w granicach mozliwosci. I w miare mozliwosci nie stare (tzn. nie jakies 20 letnie). Mozecie cos doradzic? Jakies ceny, roczniki, pojemnosc silnika, ile pali? Bardzo prosze.

Gość Mlody kierowca.
Dziekuje za propozycje jednak najlkepiej zeby samochod byl 4 drzwiowy i wiekszy silnik niz 1,0

Gość ten ostatni samochod
bedzie spalał 11-12 litrow benzyny w miescie . Wiec nie polecam . Chyba ze nie zalezy ci na taniej ekspolatacji .

Gość ten ostatni samochod
poza tym napisalas ze dopiero zdałąs prawo jazdy . Wiec za te 2000 cm 3 bedziesz placic gigantyczne OC . Około 1500 zł rocznie .

Gość A dlaczego
nie moze byc cinquacento? Lub seicento? Male i praktyczne. Ewentualnie jeszcze opel corsa kilkuletni lub jakies uno, punto?

Gość kghukhkjlh
yaris

Gość yarisek the besciak
tez mam 20 lat i tez mam od niedawna prawko:) kupilam toyotke yaris (tyle ze za 25tys) i nie narzekam to najlepsze autko a jeszcze dla poczatkujacego kierowcy wysmienite:) toyotka the best ;)

skoda octawia, szwagier, który potrafi zepsuć wszystko , 10 lat jeździł bezawaryjnie.

Gość Fiat 500 D

Gość Mlody kierowca
Dziekuje za wszystkie podpowiedzi:)

Gość 19Kasandra19
Ciesz sie ze zdalas. Ja dopiero jestem w trakcie robienia prawa jazdy.