Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pipixyz

jak często się bzykacie?

Polecane posty

jak w temacie jak często się bzykacie? jak długo jesteście razem? jesteście w małżeństwie?? piszcie proszę bo się martwię....

Gość kijowo
3 lata razem, slub w sierpniu. okolo 4 razy w tygodniu. ja 22 lata, on 29.

Gość 10 lat ze sobą
większość z tego czasu po ślubie, prawie codziennie, wiadomo są wyjątki

Gość 10 lat ze sobą
i tylko nieliczne były "bzyknięcia", większość to głęboki, cudowny seks

dzięki za odp. czekam na więcej ale niestety mam powody do zmartwień............

Gość papryczka12
rok po slubie 4 lata razem2 razy dziennie codziennie:P

Gość 20 lat znajomości
12 lat po ślubie. Codziennie.W weekend kilka razy. Ale są też kilkudniowe przerwy.

o kurde,to ja jestem ponizej sredniej.... 2,5 roku razem...1,5 roku mieszkamy razem i sex 2-3 razy w tygodniu...mamy chyba niskie temperamenty...mi sie musi napiecie skumulowac,inaczej nie wczuje sie w sytuacje..a zeby miec orgazm to musze miec przynajmniej 5 dni przerwy...

no moj pracuje od 7 do 18...ale nie chodzi o zmeczenie,choc o to tez calkiem...mi sie po prostu czesciej nie chce...musze miec czas,zeby sie skumulowalo...lubie sie przytulac,calowac,ale najlepszy sex mam co paru dniach,jak sie nakrecimy..codziennie by mnie meczylo...ogladalam kiedys niemiecki sex-test...jedna para zobowiazala sie na test-jak dlugo dadza rade uprawiac sex cvodziennie...po 7 dniach dali spokoj..kobieta potrzebowala czasu,pieszczot,nie bylo czasu....no i kumulacji napiecia. po rpostu jak zrobimy to w poniedzialek,to we wtorek chce sie tylko tulic,rozmawiac...no chyba,ze mam owulacje,ale tez nie zawsze...a jesli juz dwa razy,to tylko jeden za drugim...po przerwie juz mi sie nie chce... a na czym polega twoj problem pipixyz?

Gość stonka bronka
u mnie to żenująco mało. 1,5roku razem, rok mieszkamy, a sex 1 na 2 tyg w porywach do 2. Zastanawiam się nad zdradą bo brak sexu źle na mnie wplywa :(

A proszę Cię bardzo :D Nadstaw się dobrze :D

No,jak tam sobie chcesz :D Ja bym się wypięła :D

mam taki jakiś atawistyczny lęk przed wypinaniem :O a nawet nie byłem w więxieniu :O

Gość avionetka30
Wy to chociaż macie z kim Nie bzykałam się od około dwóch lat!!! Zdziczeję i zrobię się oschła Facetów kręci się mnóstwo ale się czają :/ A mówi się, że facet tylko o seksie...

Gość fjcghvhj
a zanim mieliscie slub podczas chodzenia gdy jeszcze nie mieszkaliście razem jak czesto sie bzykaliscie?

Na atawizmy nie poradzisz. Nadstawiaj klatę :D

Ajronie - błagam, nie wyjawiaj swojej teorii :D Litości :D

cztery lata razem i seks codziennie a czasami dwa x w weekend.Natomiast orgazm chce raz na tydzień też lubię jak mi się zakumuluje bo mam wówczas super odlot inaczej gdy mam codziennie to trudno mi dojść Potrzebuję godzinę gdy wstępnej a czasami też nie dojdę i po godzinie Nigdy nie wiem kiedy będę miała orgazm ,gdy wytrzymam dwa tygodnie bez seksu to dosłownie orgazm mam po kilku minutach zabawy

Energiczna - dlaczego piszesz, że jesteś feministką?