Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Probelmik

Problemik

Polecane posty

Gość Probelmik

Jestem w wieku pokwitania. Pierwszy raz sypiałam z chlopakiem w lipcu, sypialismy przez miesiac, potem tylko petting- ostrozny, Od 5 miesiecy mam bolesne miesiaczki, bardzo bolesne, lekarz przepisał mi ketonal forte, okres mam dostac dzis albo jutro, bo w styczniu dostałam piątego, a luty ma 28 dni. Brunatna gęsta wydzielina pojawiła mi się w czwartek, a do dzisiaj nic, brzuch bolał bardzo wczoraj wieczorem i w środe. Wypiłam wczoraj 2 piwa okolo godziny 18, a o 20 zaczal mnie bolec i zarzylam ketonal forte. Jak sadzicie?

Gość jesli pytasz czy jestes
w ciazy, to od lipca na pewno bys o tym wiedziała.... Z drugiej strony ciekawe jak wyglada pitting ostrozny u Ciebie. Jestes w wieku powkiwtania więc miesiaczki moga byc bardzo różne... Proponuje dokształcic się w atykoncepcji

Gość Probelmik
oczywiscie z zabezpieczeniem wszystko.

Gość Probelmik
On mył ręce, miał czyste, petting co jakis czas robimy, a w polowie stycznia mialam robiony test i wyszedł negatywny.

więc o co pytasz?

Gość Probelmik
czy to moze byc zwiazane z lekiem, czy co to moze byc

Gość 868769867
jestes młoda i to normalne.tez tak miałam, organizm jest jeszcze w trakcie regulowania, wiec różne dziwne miesiączki i krew tez dziwna to jest normalne, tak mi sie wydaje.napocztaku zawsze tak jest.a bolesne miesiaczki no cóż...nie ty pierwsza nie ostatnia, niektórym boli niektórym nie

wszystko było z zabezpeieczeniem, myliście ręce, pełny stosunek w lipcu. Nie to nie może byc to. Masz watpliwosci zrób test

Gość Probelmik
Ja wiem ze nie jestem w ciazy, normalnie obfite okresy, robiłam test i byl negatywny, 2 wizyty u gina, 2 razy usg, jedno dopochwowe, mowili ze hormony

Gość wiec o co pytasz
cztm jest "to"?

Gość MARIAN Z NIEMIEC
Hej, hej :) Zarejestruj się i wypełniaj ankiety dotyczące samochodów, kosmetyków, telefonów itp Za nie dostaniesz punkty, jak uzbierasz odpowiednią ilosc pkt mozesz je wymienic na rózne nagrody :D Np doladowania, sprzet agd, bony itp Zapraszam :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! 🖐️ Hej, hej :) Zarejestruj się i wypełniaj ankiety dotyczące samochodów, kosmetyków, telefonów itp Za nie dostaniesz punkty, jak uzbierasz odpowiednią ilosc pkt mozesz je wymienic na rózne nagrody :D Np doladowania, sprzet agd, bony itp Zapraszam :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! 🖐️