Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uppssssssssss

Dziwny typ?

Polecane posty

Gość uppssssssssss

Ja bylam z facetem ale rozstalismy sie z jego winy.Po 4 miesiacach odnowil kontakt.Twierdzac ze cche zebysmy sprobowali od nowa.Zaczelismy sie spotykac od 3 tyg.W sumie widujemy sie codziennie choc na chwilke.Ostanio powiedzialam mu ze"jak bedzies mial wiecej czasu i ochote porozmawiac o nas to sie odezwij, a jesli nie to dajmy sobie spokoj i zapomnij o mnie".Na 2 dzien napisal sms. co u mnie nie odp.A wczoraj tez napisal dlaczego nieodp. na sms.I co wogole u mnie.Odp.ze jak masz ochote to wpadnij do mnie.No i przyszedl.A on do mnie z tekstem dlaczego odp. na sms jesli mowilam ze niecche z nim kontaktu.O co moze mu chodzic???????????Nierozumie go??

Gość matko i corko
nie mam zielonego pojecia jakis jeb*niety koles... albo jaja sobie z Ciebie robi... tak czy tak...-----> olej go

Gość Edek111
Nie rozumiem. Napisałaś do niego, żeby wpadł. Więc przyszedł i o co ci chodzi ? Nie chcesz z nim kontaktu, to nie pisz do niego, żeby przychodził. Dziwna to ty jesteś.

Gość uppssssssssss
Tak pwoeidzialm bo chcialam sprawdzic czy mu zalezy czy nie.I niewiem co zrobic jak znow sie odezwie.Niebede z nim kontaktu utrzymywac