Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mogę naprawde

Nie mogę z mojej córki

Polecane posty

Gość Nie mogę naprawde

ma 11 lat jest najlepsza z klasy z angielskiego i powiedziała mi że jak będzie dorosła to wyjedzie do Anglii i wyjdzie za mąż za jakiegoś praprawnuczka królowej Elżbiety ||. Nie mogę z jej wyobraźni czasami, ja jej powiedziałam że to nie realne a ona focha strzeliła i zamknęła się w pokoju

Gość rre
czemu nie reale? jak katie holmes byla malutka powiedziala ze kieedys bedzie slawna i zostanie zona Toma Cruisa. i co? jest jego zona i jest slawna. nie rozumiem czemu nie wierzysz we wlasne dziecko

Gość kijowo
podcinasz corce skrzydla.

a co ma do tego, ze jest najlepsza z klasy z angielskiego ;p? ) to, że z językiem, będzie jej łatwiej wyjechać :) ale z ciebie mamuśka :o

Gość Nie mogę naprawde
No bo jak jedzie się do Anglii to chyba trzeba umieć angielski.Nie?? No ale nie mają żadnego dziecka w jej wieku w Tej całej anglii (Najmłodsze dziecko z tej królewskiej rodzinny ma 27 lat )

Gość Nie mogę naprawde
mam dzisiaj zły dzień moja wina??no ale ludzie ona ma 11 lat to trochę za "stara" na takie marzenia ona jest w 5 klasie za niecałe pół roku idzie do 6

Gość choke
moja matka też mi tak całe życie powtarzała: daj spokój, to nierealnie. niby w dobrej wierze. a dzisiaj jestem nikim i nie spełniłam żadnych marzeń mimo że miałam ich od cholery. także powodzenia życzę twojej 🖐️

Gość Nie mogę naprawde
Dobra do Anglii pojedzie jak chce.... ALE ŻEBY OD RAZU KRÓLOWĄ?? No jedeNAŚCIE mówi wam to coś??

Gość guuuupja picza
"ona ma 11 lat to trochę za "stara" na takie marzenia " :O:O:O na marzenia nigdy nie jest sie za starym, pindo jedna!! wspolczuje twojej corce takiej matki :O:O Pewnie sama ja wychowujesz i sie boisz, ze jak wyjedzie, to nie bedzie mial kto sie toba opiekowac na starosc :O:O

Gość ddddddfg
to jej wytłumacz, ze jak bedzie miała więcej lat niech jedzie i szuka księcia :)

za stara? Moja kumpela w wieku 12 lat marzyla by byc modelka na wybiegach. wydawalo sie nie realne (30 kg nadwagi, 165cm wzrostu). W wieku 15 lat urosla do 178cm, schudla, i... zostala zauwazona przez agence na ulicy. Zaliczyla prace w kampanii Cavalli, Ralph Lauren... obecnie ma 25 lat i jest juz na "emeryturze", wrocila do kraju z ktorego pochodzi (Wlochy) i studiuje. Ale marzenie sie spelnilo, choc ludzie pukali sie w czolo.

Gość kooololo
i co, ze ma marzenia ? za stara na mrzenia? jezu widzisz a nie grzmisz :o

Gość guuuupja picza
a zdziwilabys sie jakby zostala krolowa!! zazdroscisz jej i tyle , ze ma takie marzenia :O

Gość guuuupja picza
idz ja teraz lepiej przepros, bo jak jej marzenie sie spelni, to do konca zycia bedziesz jadla chleb z pasztetowa! A tak to moze od czasu, do czasu chociaz jaka paczke ci przysle z szynka w plastarch

Gość kooololo
tak bo pewnie ja(matke) pozbawiono marzec tak jak ona robi to dziecku.. szla w ciaze mlodo , nie miala zycia , urodzila i sie poswiecila , marzenia legly w gruzach dlatego nie wierzy w corke

Gość blapblapblap
postanowienia, ze zostanie zona wnuka królowej są moze nierealne, ale nie odbieraj jej tych marzeń, przeciez jest jeszcze dziewczynką! w końcu przeciez sama dorosnie i otworzy oczy, a ty nie musisz teraz psuc jej swiata, chocby wyimaginowanego.

Gość gsvxzvx
zazdroscisz jej i tyle , ze ma takie marzenia ten komentarz mnie rozwalił:O

Gość moje dziecko będac w podobnym
wieku powiedzialo, ze skonczy najlepszy uniwersytet w Europie. No i skonczylo, bo dzis chciec to móc. Inna rzecz,ze akurat wejsc do krolewskiej rodziny to nie takie miody...

Gość Nie mogę naprawde
A teraz przyszła i powiedziała że żartowała i ma zupełne inne marzenia a do pokoju poszła bo się oblała sokiem. i powiedziała że faktycznie to nierealne

hehe :D:D 11 lat to jeszcze dziecko ma prawo marzyc chociażby o locie na Słońce co aktualnie wiadomo jest niemożliwe :) jeje życie jej marzenia :) mama teraz pojdzie opowie córce o swoich marzeniach i wszytsko bedzie dobrze :) dajmy mamie juz spokoj :)

Gość Nie mogę naprawde
JA?! WŁASNEMU DZIECKU MARZENIA ODBIERAĆ ?? JAK JEJ TYLKO POWIEDZIAŁAM ŻE TO NIE REALNE ŻEBY DO KRÓLEWSKIEJ RODZINY WESZŁA? I POWIEDZIAŁA MI ŻE TO TYLKO JEJ MARZENIA. A JA WŁASNĄ CÓRKĘ KOCHAM NAD ŻYCIE ZASZŁAM W CIĄŻE MAJĄC 22 LATA. A TERAZ MAM 33. MAM DOBRĄ PRACĘ I ŻYJĘ Z MĘŻEM I CÓRKĄ DOBRZE!!

Gość nie rob tak wiecej

dlaczego jej marzyć nie pozwalasz?Moja ośmmioletnia córka twierdzi,że będzie najsławniejszą na świecie modelką i już teraz musi diety pilnować ale je jak smok.Uczy się angielskiego,bo na świecie wszyscy go znają,chodzi na tańce bo trzeba się ładnie poruszać i dużo czyta,bo modelka musi być mądra.I co mam jej powiedzieć?Ze jest niemądra?Uśmiecham się i mówię:oczywiście kochanie!nie mów do dzieciaka,że żle mysli,podcinasz jej skrzydła!Odbierasz nadzieję!Coiesz się,że się marzeniami podzieliła z Tobą,nie odbieraj jej tego.

Gość ejbisi
Co to za konstrukcje zdaniowe "Nie mogę z mojej córki", "Nie mogę z jej wyobraźni"? Skończyłaś podstawówke? :P