Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazimieraaaaa25

pomózcie mi zrozumiec czemu ona nei ma faceta?

Polecane posty

Gość kazimieraaaaa25

mam znajomą wygląd normalny,zadbana nie typ karierowiczki ma wielu znajomych nie jakiś typ samotniczki dawno skonczyłą szkołe ma 25 lat a nigdy ją dłuzej z żadnym facetem niew idziałąm pomimo że sprawia wrazenie ze szuka kogos.Jakie sa powody logiczne ze nie ma nikogo?

Gość kasiora7
moze nie potrafi byc z nikim, znam kilka takich dziewczyn

Albo jest homo, albo nie chce faceta, albo nie czuje sie pewna siebie.. nie wiem. zapytaj, jak jestes taka ciekawska ;p

Gość moze jest taka
jak ja i albo ma za duze wymagania albo ma jakies urazy i nie potrafi byc z kims

Gość 6eh4w5j64wjw47
o boze, a skad my mamy wiedziec, moze jest glupia, ma dzwny wyraz twarzy,nie podoba sie nikomu,nie moze kogos poznac, nie ma poczucia humoru,boi sie zwiazkow,jest lesbijka, nie chce miec nikogo, odpycha facetow rozmowa, moze byc milion przyczyn....

Gość kazimieraaaaa25
owszem sa takie które nie chcą ale to nie ten typ dziewczyny ona widac chciałąby miec szuka wszedzie chodzi rozglada sie nie jest typem zapracowanej kobiety szkołe zakonczyłą na zawodówce i do tej pory chodzi po mieście bez pracy ma zanjomych lubi wypić piwko pogadac

Gość kazimieraaaaa25
a tak obiektywie jej sie kiedys przyjrzałam i ona robi an mnie złe wrazenie tzn takiej osoby wiecznie niezadowolonej z zycia skwaszonej ale myslałąm ze to tylko moje odczucia

Gość hheeejjjj
a co,to twój problem,pewnie by chciała to by miała-zajmij się sobą

Gość czegoś nie rozumiem
Po zawodówce, bez pracy I co to ma być niby jeden z argumentów, że powinno jej być łatwiej znaleźć faceta? A jak dziewczyna jest po studiach i dąży do jakiejś tam kariery to niby jej się gorzej szuka faceta?