Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia 7171

chce sie zabic

Polecane posty

Gość Julia 7171

Nie mam rodziny, facet- jedyna osoba ktora kochalam naprawde w zyciu, zostawil mnie. Juz rok nie potrafie sobie z tmy poradzic. Nie mam nikogo bliskiego, nie widzę sensu, zeby to dalej ciągnąc. Po co??? I tak juz nie wierze w milosc.

Gość -x-
tu chcesz sie zabijac?

gdybys to chciala zrobic to bys nas tu nie informowala.jeszcze przyjda dobre dni najlpiej sie zabic i miec z glowy.a czy wiesz co cie tam czeka?????????????

Gość ghghhhgh
czego chcesz od zycia?

Gość ghhghghg
A po co nam o tym piszesz? Chcesz być w centrum uwagi i zanaleźć nowe kolezanki? Czujesz się samotna?

Gość agata1664
najlepiej tak powedziec ze sie chcesz zabic bo facet cie zostawił...KOBIETO w zyciu ludzie maja gorsze problemy niz ty!!!!!!!!

Gość lohjeeej
wiesz ze zaraz bedzie u ciebie policja ?? :o moderatorzyjuz doniesli..

Gość cudowna_wenus1111
facet- powod do zycia? nie. jest ich miliony. Tak nisko się cenisz? Boli Cie ząb- idziesz do dentysty Masz problemy ze sobą- idziesz do psychologa. psycholog to nie psychiatra :) Jestem na psychologi.. Lubisz jak się ludzie skupiają na Tobie i Cie pociaszają tak? Może to jest jeden z powodów dla któego Cie rzucił twój facet? Ludzie chorują, bankrutują, nie mają gdzie emiszkac.. i zyją. Tchórzostwo! w dodatku .. mam do Ciebie pytanie: a mianowicie dlaczego jest tyle bezdomnych? Dlaczego oni nie popełniają samobójstw?? Skoro nie maja domu bliskich pięniędzy ubrań jedzenia??

Gość agata1664
cudowna_wenus1111 ładnie napisałas...:)