Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiramisuu18..

durnowaty problem 18 latki

Polecane posty

Gość tiramisuu18..

mam głupie pytanie..nie zakochuje sie czesto..raczej bym powiedziala ze naleze do ,,dziwnej czesci"mlodego pokolenia..za miesiac koncze liceum..no i nie wiem co mi sie stało..ale ktos mi spodobał z rownoległej klasy..nic o nim nie wiem..warto w ogole cos zaczynac?a jesli tak to jak?nie naleze do ludzi ktorzy rozpychaja sie rekami,umieją slodko gadac,ani nie maja duzej sily przebicia..

Gość tiramisuu18..
trochę jestem zakompleksiona i drazliwa na punkcie swojej osoby, gdy miałam 12 lat byłam molestowana, nie wiem jak to moze sie odbić na związku z tym chlopakiem

Gość tiramisuu18..
oho,glupi podszyw..nie bylam molestowana i nic sie nie bedzie odbijac;)

Gość cindy loo
też mam 18lat, w życiu miałam jednego faceta i też podoba mi się gość z równoległej klasy i też za miesiąc kończę szkołę. :D nie jestem zbyt odważna, ale wiedziałam, że ten chłopak na próbnych zdawał ten sam przedmiot, co ja :D więc zapytałam go kiedyś na przerwie jak mu poszło, ile miał procent, które zadanie jego zdaniem było najtrudniejsze i w ogóle.. potem powiedział, ze wybiera się na architekturę, więc poprosiłam, żeby pokazał mi swoje prace. ;) ja również rysuję, więc także pokazałam mu swoje rysunki. :) (odezwałam się do niego przed feriami zimowymi na śląsku czyli gdzieś na początku lutego) i na razie jesteśmy na etapie poznawania-się. :D wiem, że mu się podobam, sam się do mnie odzywa, proponuje spotkania, pomoc w rysunkach itd. :D powodzenia! :*

Gość Aneta 21 Leszno
do tiramisu: dlaczego nie zgłosiłaś tego molestowania na policję?

Gość tiramisuu18..
hmm tylko troche to bez sensu:)zaczynac cos miesiac przed koncem szkoły,na dodatek ja nawet nie wiem czy mam jakies szanse:)wiem tylko ze jest wolny bo juz zrobilam wywiad;P hehe;) a wypada kogos zaprosic na kawe na spacer?kobieta?

Gość Dziewczyno zgłoś to
do prokuratury, ja bym takiego wyklajstrowała szok trzymaj się ciepło

Gość Ania 25 Szczecin
Dawno zostałaś zgwalcona?

Gość cindy loo
mylisz się! :D może się okazać, że macie podobne plany na przyszłość, albo mieszkacie niedaleko siebie. :) albo może macie wspólnych znajomych, czy coś? :D - spróbuj, a na pewno nie będziesz żałować. :) życie to ryzyko! :D

Gość do ałtorki topiku
powinnas pojsc na policję i wszystko powiedziec ja bym nie darowała...

Gość tiramisuu18..
no własnie chce sprobowac:)ale raczej wspolnych zainteresowan nei mamy bo on na humanie ja na biol-chemie..hmm jakby to ujac:)ja mało na kogo zwracam uwage a on ni to z gruszki ni z pietruszki spodobał mi sie i chcialam bym sie zakrecic;P

Gość Basia Kielce
ja tez bylam kiedys zgwalcona trzymaj się cieplutko