Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubasna grubasica

Chcialabym miec anoreksje

Polecane posty

Gość grubasna grubasica

a nosze 100 kg tluszcz:o

Gość Książniczka
Anoreksja to choroba psychiczna więc zastanów się co bys chciala.

Gość Bawiłem się w Savoyu
już nie najeżdzajcie na nią, jej życie - jej sprawa :classic_cool:

Gość grubasna grubasica
wiem ale przynajmniej byłabym chuda:(

kochanego ciała nigdy za wiele :classic_cool:

Gość grubasna grubasica
jak ktos jest normalny , ma normalna wage to moze to uznac za chore ale ktos kto jest od malego grubasem i nakazdym kroku mu sie jedzie i wysmiewa to mysli wlasnie podobnie jak ja i moze to chore ale chcialabym byc chuda tak jak angelina jolie na przyklad

Gość Książniczka
kochanego???? sęk w tym że takiego ciałka nikt nie kocha.

eeeee tam, nie ma co się przejmować, wal na to wszystko i nie odmawiaj sobie przyjemności, szkoda życia na zamartwianie się :classic_cool:

No nie wiem czy chciałabyś mnieć, jak tu wyżej dziewczyny napisały, że to choroba psychiki - mają racje. Ja mam 170cm i waże 53 kg a ciągle wydaje mi się, że jestem gruba chociaż każdy mi mówi, że same kości... ja tego nie dostrzegam....

Książniczka - nie każdy lubi chude osoby to raz, a po dwa nie liczy sie wygląd zewnętrzny tylko wnętrze :classic_cool:

Gość aQQryku
wesolo miec taka wage , krzesla pekają, resory siadają, łożka trzeszczą, a na koncu umierasz na wylew :) sama radosc

a ja wciąż uważam, żem za chudy i jadam różne specyfiki ze sklepów z odżywkami :classic_cool:

Gość eeeej ale sciemy
aQQryku moja babcia wazyla 45 kg jak dostala zawalu i co ? waga nie ma tu nic do tego

Gość aQQryku
jak nie ma nic do tego :D wszystkie badania naukowe mowia co innego na temat cukrzycy i wylewu :D Fajki nie maja nic do raka, moja ciotka palila 60 lat i umarła na zapalenie ploc.

Gość Książniczka
wiem że nie każdy lubi chude, ale tak się sklada że sama jestem otyła i jakoś nie czuję zainteresowania i adoracji ze strony facetów, natomiast moje chude koleżanki nie mogą się opędzić od adoratorów.

Gość grubasna grubasica
do tego wszystkeigo dochdza problemy z tarczyca zwolniona przemiana materii i to nie jest takie proste schudnac nie jem przeciez za 5:( od malego bylam gruba jak mialam roczek to wazylam kilka kg za duzo.. po prostu taka jestem od urodzenia ale ludzie na ulicy nie wiedza ze jestem chora ze mam ta niedoczynnosc tarczyc tylko sie smieja i rkzywo patrza i tak ajkby nawet wiedzieli ze mam ta chorobe to i tak by sie smiali

Gość aQQryku
bo pasztety sobie wkrecaja "kochanego cialka nigdy za wiele" a prawda jest brutalna ze ZA WIELE :P

Gość grubasna grubasica
ksiezniczko ja mam kogos kogos kto mnie pokochal taka ale co z tego skoro samej z soba mi zaczyna byc zle

Gość aQQryku
tarczyce sie leczy i to skutecznie, a nie sie placze.....

Gość grubasna grubasica
The Magnificent Mind wedlug mnie lepiej byc chudym i widziec grubasa niz byc grubym i myslec ze wszystko ok..

jakby człowiek miałby się zamartwiać swoim wyglądem to by zwariował, cudów i tak nie zrobisz, bo już masz taką przemianę materii tak samo jak ja nie bde pudzianem :classic_cool: wiec sie nie zamartwiaj tylko w te pędy po czekoladę do sklepu leć, zawsze działa na poprawę samopoczucia :)

Gość grubasna grubasica
lecze sie od lat , bylam u tylu lekarzy ze wszyscy tu razem wzieci nie byli tyle razy co ja ja pol zyciam spedzilam u lekarza

Wiesz co...Wstyd sie przyznac, ale kiedys chcialam miec podobnie...tzn. nie miec anoreksji, tylko wygladac tak szczuplo jakbym miala...w sumie tak jak modelki na wybiegach..pewnie Ty tak masz tylko zle to okreslilas.Ale po dlugim odchudzaniu sie stwierdzilam ze chyba wole jesc i byc szczesliwa niz sie glodzic i zamartwiac sie ze nie mam wymarzonej figury... Pozniej znow zaczelam sie odchudzac(tak na prawde to od dziecka bylam szczupla i zawsze mialam normalna wage, nigdy nie mialam nawet 2 kg. wiecej niz trzeba) i strasznie wygladalam.Cieszylam sie ze waga pokazuje malo i zalamywalam sie jak patrzylam na siebie w wielkie lustro...Kiedys na zakupach w Reserved szlam a na scianie na wprost mnie wisialo ogromne lustro....jak patrzylam na siebie to mi sie plakac chcialo...wygladalam jak pokraka, dlugie chude nowi, odstajace kolana...koszmar.To wcale nie jest ladne...

Gość do Bawiłem się w Savoyu
fajny czlowiek z Ciebie:)

dziękuje :)

A ja chcialabym miec odstajace kolana :-(

każdy by coś chciał zmienić w swoim wygladzie, ale to nie jest takie proste, a najgorsze co może byc to wyśmiewanie się z kogoś i robienie kąsliwych uwag, i nie myślcie, że osoby grube są tylko na na to narażone, jako osoba chuda sam doświadczyłem przykrych uwag