Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Margo12

FOROGRAF REKOMENDACJE

Polecane posty

Witam wszytkich, Poszukuję fotogarafa na Slub cywilny, Warszawa-Starówka, - czekam na wasze rekomendacje, to niekoniecznie musi byc zawodowy fotograf, wiem ze jest wielu amatorów którzy rownie sa dobrzy i godni polecenia.Bede wdzieczna za kazde info.Pozdrawiam

Gość Grafik komputerowy
Margo nie szukaj tu poleceń bo gwarantuje ze źle na tym wyjdziesz. Lepiej poszukaj po portalach ślubnych lub popytaj znajomych którzy mieli robione takie zdjęcia i możesz je zobaczyć. Ślub cywilny trwa góra 15 minut i naprawdę musi być sprytny fotograf aby zrobić ładne zdjęcia. Pałac Ślubów na St. Mieście jest super ale ma jedną wadę. Robi się zdjęcia pod światło /okna/ i oświetlenie wewnątrz tez nie jest zbyt ciekawe. Amator raczej coś tam zrobi ale nie licz że będziesz zadowolona z takiej pamiątki. Zresztą jeśli pytasz się o amatorów to czy w swoim środowisku nie masz takiej osoby. Unikaj jak ognia o czym się tu na forum pisze niesamowitych ilości zdjęć na płycie które oferują fotografowie. Takie propozycje to tylko ilości i nic więcej. Polecam wejście na portale ślubne: - www.weselicho.pl - www.waszslub.pl Na tych portalach jest sporo fotografów i firm w większości działających legalnie i po prostu zadaj kilku pytania ofertowe. Lepsze toż niż aby ktoś kogo nie znasz polecał ci fotografa. Na każdym forum jest mnóstwo firm podszywających się pod młode pary i uczestników forum aby promować swoje usługi.

Gość wg mnie ladne zdjecia robia
Gość Złosliwa choć..
Podoba się mi to ,,według mnie" Co ciekawe ta lista pojawia się na forum już któryś j kolejny raz:p. Czy nie jest to zastanawiające. Znowu te cholerne firmy consultingowe:D tylko mieszają ludziom w głowach. Jednak ja znam o wiele lepsze firmy i fotografów niż te wymienione.