Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzys89

Mam problem .... Pomocy

Polecane posty

Gość Krzys89

Spotykam sie z moja bylą dziewczyną .... Ale nie wiem czy po spotkaniach mam sie do niej odzywac pisac smsy czy lepiej jak bede czekal na kolejne spotkanie ...

Gość libressse
kaj cos do niej czujesz i zalezy czy na niej chociaz odrobine ..napisz jej milego sms. Nie musi byc tam zadnych wyznań czy deklaracji .Zwykly mily sms. Napewno jej sprawi przyjemnosc i da jej do zrozumienia ze Cie obchodzi:) Powodzenia

Gość Krzys89
duzo takich wyslalem i nic z tego ...

Gość -x-
to w koncu cie rzucila miesiac temu czy sie spotykacie?

Gość libressse
nic z tego? tzn ze sie nie odzywa tak? nie odpisuje na Twoje sms? Słuchaj wystarczy wyslac jednego...i czekac. Najlepiej zadac w takim sms pytanie. Wtedy bedziesz mial większą pewnosc ze odpisze. A jak piszesz tylko swoje refleksje na temat spotkania to nie zostawiasz sobie furtki. Jak potem sie z nia spotkasz to mozesz zawsze sie spytac dlaczego ci nie odpisala i nie odpowiedziala na zadane przez ciebie pytanie. Nie podawaj sie od razu cały na tacy. Kobiete troszke trzeba przytrzymac z początku na dystans. To co nie osiagalne jest bardziej podniecajace. Okazujac jej ze jestes powaznie nia zainteresowany nie pozostawisz jej wątpliwosci i ona nie bedzie sie o ciebie starac a powinna;)

Gość Krzys89
rrzucila mnie ale sie spotykamy i co najlepsze zachwujemy sie jak bysmy byli razem .... ;/

Gość Krzys89
no kurde nie odpisuje wsumie to czesto ja do niej pisze ale ona nie ma "czasu" odpisac ...

Gość Krzys89
Śpicie czy co ?:D

Gość libressse
nie spie- po prsotu nie bede sie powatrzac. Wszystko masz w pierwszej wypowiedzi nic dodac nic ujac!