Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

23kobieta

Walka z tesciem o meza?!?!

Polecane posty

Witam. Mieszkam razem z mezem , corka i tesciem za granica. Wszystko byloby ok , gdyby nie fakt ze tesc probuje chyba rozwalic moje malzenstwo. Niemoge z mezem usiasc i porozmawiac, bo jesli siadamy w salonie i zaczynam mowic , tesc wchodzi mi w slowo i zaczyna mowic swoje rzeczy. A jesli rozmawiamy w sypialni , wchodzi do swojej sypialni i slucha..... Dodam ze tesc placi pol czynszu i ma ugotowane , posprzatane i czasami nawet podane. A chodzi i narzeka , ze drogo (bo dawniej placil polowe- a to ze mieszkal z 7 facetami w \"chlewie\" i musial po przyjsciu z pracy gotowac sobie to sie wytnie :P ) ze nie gotuje tak jak trzeba. A w swieta BN gdzie strul sie ( zre tylko bekon i pije po kilka piw dziennie) chodzil i opowiadal ze to napewno ja go truje!!!!! Acha na temat jedzenia. Mieszkamy w 4 od czerwca 2008r. i przez ten czas tesc raz w tygodniu kupuje: chleb, kapuste kiszona , bekon (ktory on tylko je) , raz na 3 tygonie jajka i mleko , no i codziennie 6 piw ;) A reszte my , a jemy przecierz wszyscy tak samo. A myslalam ze go zabije jak zjadl pol sloika dzemu , ktory byl na kolacje dla corki do nalesnikow!!!! Bo przecierz on nie je takich rzeczy i nie kupi sobie za 80 centow!!!! Mojemu mezowi to wogole ale wogole nie przeszkadza. Co radzicie??? Czy mam siedziec cicho i nic sie nie odzywac??? Bo klotnie z mezem sa na porzadku dziennym i podobno to moja wina. a tesc chodzi i opowiada mojej rodzinie jak to nam pomaga.....

Gość Micheil Saakaszwili
moze przyjedz do Polski ,a tescia zostaw tam gdzie jest