Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michasiahihi

CHCE ZGWALCIC MOJEGO CHLOPAKA

Polecane posty

Gość michasiahihi

czesc, mam problem. od razu mowie, ze to nie jest prowokacja chociaz dziwnie to bedzie napewno. poznalam chlopaka, jestem z nim mniej wiecej miesiac. CODZIENNIE namawiam go na seks, jestem niewyzyta - jak on twierdzi, ale raczej ma racje. moglabym sie kochac non stop. on mi ciagle odmawia. mowi, ze nie teraz. na sile sciagam mu spodnie, ale on sie broni. nie rozumiem o co mu chodzi. ja juz nie wytrzymam, zawsze mnie tak podnieca, dotyka i w ogole, ze mam cale majtki mokre a on nie chce nic z tym zrobic. ostatnio robilam sobie przy nim dobrze - nie podzialalo, powiedzial tylko "ubieraj sie", wzielam kiedys jego reke i wlozylam sobie do majtek ale zaraz ja wyciagnal i powiedzial, ze nie i koniec. GDYBYM MOGLA to bym go wziela sila. co mam zrobic bo ja go tak pragne, ze juz nie moge wytrzymac

Gość zmień chłopakaaaa
🖐️

Gość kokosekk
a on jest prawiczkiem? albo.. widzialas jego penisa juz? moze ma malego i sie wstydzi?

Gość michasiahihi
ma wielkiego widzialam bo raz mu wyciagnelam i robilam chwile loda, on jest dziwny i uwaza ze potrzeba nam czasu ale ja nie wytrzymam ani chwili juz

Gość michasiahihi
i mial bardzo duzo dziewczyn wczesniej, wiem to napewno i nie tylko od niego

Gość -x-
a moze po prostu nie kazdy facet mysli fiu.tem i rzuca sie na wszystko, co sie rusza? a ty, autorko, jestes po prostu nachalna. jakby przy mnie ktos cos takiego odstawial, to bym go wysmiala. zmuszasz go do tego, zeby cie dotykal?

Gość wszystkie baby to ku.....
jak sie znacie tylko miesiac to sie nie dziwie ze mu nie spieszno

Gość michasiahihi
nie jestem nachalna ale sorry nie wytrzymuje juz jak piesci mi piersi caluje po brzuchu ramionach, piesci mi ucho itd robi to w taki sposob ze jestem na pograniczu orgazmu i kiedy chce wiecej to mi odmawia

Gość -x-
moze ma obawy, i kto wie, czy nieslusznie, ze na kazdego sie tak rzucasz i diabli wiedza, co mu przy okazji za prezencik przekazesz...

Gość kokosekk
ja pierwdziele, tez bym nie wytrzymala :O ale on jest troche dziwny...

Gość -x-
to mu zabron cie tak piescic i po problemie. nie bedzie podniety, nie bedzie nachalnego zalosnego zachowania wyposzczonej kocicy w trakcie rui.

Gość mmmrrrrrrrr
wspolczuje :o a moze on ma jakies problemy seksualne czy jak to nazwac i boi sie czy wstydzo do tego przyznac? moze boi sie ze sie przed z kompromituje?

Gość mmmrrrrrrrr
"moze ma obawy, i kto wie, czy nieslusznie, ze na kazdego sie tak rzucasz i diabli wiedza, co mu przy okazji za prezencik przekazesz..." od tego sa prezerwatywy...

Gość mmmrrrrrrrr
i autorke wcielo

Gość michasiahihi
nic mu nie jest wiem napewno, on po prostu ma jakies teorie, ze przespimy sie ze soba jak minie odpowiedni czas czy cos, bo wczesniej sypial co chwile z innymi i nie chce mnie tak traktowac bla bla

Gość bardzo inteligentny
przez dwa dni nie okazuj mu żadnych czułości sam Cię zgwałci, facet podnieca się tym jak na Ciebie działa, pokaż mu że musi się bardziej postarać ;)