Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogrodnica

czas miedzy jedną a drugą erekcją

Polecane posty

Gość ogrodnica

ile wam to zajmuje między jednym a drugim podejściem

Gość miska pomarańczy
między pierszym a drugim? około 20 minut....ten drugi raz jest znacznie dłuższy.... między drugim a trzecim razem? następuje po jakiś 3 h, czyli około 3 nad ranem potem czwarty raz? tuż przed wstaniem z łózka do pracy. czyli godzina 7-8 rano..no chyba że dzwonimy do pracy i mówimy że się źle czujemy i się spóźnimy, wtedy jest piąty raz około 10 rano :D

Gość ojciec mateusz wikary
mi to zajmuje ze 2 - 3 lata :classic_cool:

Gość ten on
24 :(

Gość maczomenfajnychudy
Do 30-tki mogłem bez wyciągania. Teraz jak partnerka się postara czyli w międzyczasie sama zabawia się wibratorem a ja na to patrzę to około 10 minut.Mam teraz 33 lata.

Gość iotyjdsj
link prowadzi do strony z wirusami OSTRZEGAM !!!!!!!!!!!!!

Gość stasiuniowa
uzależnione jest to od szybkości regeneracji nasienia i zawiesiny sterczowej, gdyż dopiero optymalna jej ilość może wyzwolić wytrysk/orgazm. No chyba, że podłączy się elektrody do ośrodka rozkoszy w mózgu. Osiłek 20-letni może lać spermą co 45 minut, dojrzałemu mężczyźnie potrzebne jest >2h Ale, żeby organizm zdolny był do tego musi prowadzić zdrowy tryb życia.Szczegóły można wygooglować pod hasłem Fizjologia i filozofia seksu i inne

Gość roznie to bywa
czasem prawie odrazu a czasem to nawet z 5 minut. Wiek 29. Kolejne razy podobnie ale zoladz robi sie strasznie czula i juz po 5 czuje taki jakby bol gdy dotykam zoladzi.