Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sony ericsson w580i

telefon kmórkowy..pomocy!!

Polecane posty

Gość sony ericsson w580i

mam problem...:( chciałam podłączyć telefon do komputera przez kabel USB po czym po chwili tel.właczył się i pojawił się biały ekran wiec odlaczylam tel. i wylaczylam go..chce go teraz właczyc i nie moge;/ jak właczam to tylko raz zawibruje..;/ moze ktos mial taka sytuacje? moze byc popsuty?powinnam udac się do naprawy?

Gość kjhbjgfvnhgt
eloooooo

Te wszystkie Sony Ericssony o dupe rozbic😠 Z kazdym modelem dzialo mi sie to samo:o Wyłaczał sie sam po chwili wlaczał:o Albo tak jak piszesz bialy ekran i cisza:o Mojej siorze nie dawno stalo sie to samo.... Musiala go oddac do serwisu. Poszły tam niby jakies paski i tobie prawdopodobnie tez:(

Gość krueffna
tez mialam podobna sytuacje ale z k750i. dopiero wgranie nowego softa czy czegos tam pomogla. se to kupa jakich mało.

Gość sony ericsson w580i
teraz jest wylaczony...gdy go chce wlaczyc to tylko zawibruje...;/zawsze sobie chwalilam se..;/

teraz jest wylaczony...gdy go chce wlaczyc to tylko zawibruje...;/zawsze sobie chwalilam se..;/ To na stówe paski:o Nie załaczy sie juz...

Gość sony ericsson w580i
cisza na ekranie...hmm.teraz jestem ciekwa ile naprawa bedzie kosztowac i czy sie opłaca naprawiac;/