Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woody23

Ja bi, ona hetero..

Polecane posty

Gość woody23

Mam 16 lat i zakochałam się w mojej przyjaciółce. Jestem biseksualna bo podobają mi się też chłopcy ale ewidentnie zakochałam się w dziewczynie. Spotykam się z nią dosyć często bo razem chodzimy do klubu sportowego.Lubimy spęczać ze sobą czas, nawet często mówie jej że ją kocham a ona mnie, ale wiem że to nie taka miłość jaką ja ją daże.:( Znam ją rok i chciałabym jej powiedzieć jaka naprawde jestem, tylko za każdym razem kiedy próbuje jej powiedzieć, kiedy patrze w tej jej wielkie piękne czarne oczy coś mnie powstrzmuje. Boje się że wystraszy sie mnie że nie bedzie już tak jak jest teraz, a co gorsza że nie bedzie chciała utrzymywać ze mną kontaktu.. A jednocześnie strasznie chce jej o tym powiedzieć i nie wiem co mam robić..? Boje się że jak zaryzykuje strace wszystko - czyli ją, ale też nie chce dłużej siebie i jej okłamywać. Co mam robić, pomóżcie..

Gość japierdolx
ona zapewne bi nie jest, więc. Ja bym sie troche rpzestraszyła

Gość oj dziecko dziecko

Gość ja też bi
Taką sytuację miałam raz: zadaj sobie pytanie, czy przez takie wyznanie byś jej przypadkiem nie zraniła/zasmuciła? Jesli tak, nie warto. Ja ze względu na dobro osoby, która mnie zauroczyła powstrzymałam się i to była b.dobra decyzja. A zakochanie? przechodzi! Prawdziwa miłość to jest wtedy gdy swoich egoistycznych potrzeb nie narzucasz drugiej osobie, trzeba szczególnie być wyczulonym w syuacji bi-hetero