Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siabadabada

Jutro jade do trojmiasta i ...

Polecane posty

Gość siabadabada

Czy mozecie mi podpowiedziec, co ciekawego mozna robic, zobaczyc w trojmiescie, oprocz zoo i akwarium?

Gość stare miasto w Gdansku
isc na spacer przez Sopot, plaze i klif orlowski, jak daleko sie da, katedra w Oliwie, w Sopcie i albo na starym miescie cos przekasic w knajpce, albo na herbatke isc sie rozgrzac. Jak chcesz poszalec, to znajdzisz miejsca w gazecie"co jest grane"

Gość siabadabada
Tak, stare miasto w Gdansku to chyba najpiekniejsze miejsce jak dla mnie... nie a gdzie lepiej do akwarium czy do zoo? I tez chodzi mi o miejsca warte zobaczenia tego typu. Jutro pewnie bedzie zimno wiec spacerowac raczej mi sie nie bedzie chcialo, tymbardziej ze jestem z Kolobrzegu:)

Gość stare miasto w Gdansku
w zoo jest wiecej do obejrzenia, ale nie wiem czy i na ile teraz czynne, wejdz na strone. jak lubisz taka tematyke, to przejdz sie jeszce parkiem oliwskim ( przy okazji zajrzyj do katedry).Akwarium oblecisz szybko no i pod dachem. Niedaleko masz nowe muzeum miasta Gdyni. W starym miescie wchodz do kosciolow, do ratusza, mozesz wejsc na wieze widokowa, jeli czynna.. No i o Sopot jednak zahacz - wiel sie tam oststnio zmienilo, nie musisz isc nad morze.

Brzydula30 --- pamiętasz, jak pisałam, że mieszkam obok Mielna, a ty napisałaś, że mieszkasz jeszcze bliżej? Jesteś z Kołobrzegu, a więc ja mieszkam bliżej Mielna :P Tak nagle mi się to przypomniało :P:P