Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolineeeeeee

Nowy rozdział

Polecane posty

Gość Carolineeeeeee

Ponieważ fajnie i przyjemnie jest ''mówić'' do ludzi, których nie znamy i którzy nas nie znają...popełnię więc mój wpis na tym forum, gdyż zaczynam nowy etap w moim życiu. Lepszy. Mam swoje kłopoty, ale nie o tym Właśnie byliśmy w kinie, ja i on, mówił, że kocha głaskał, przytulał etc. Jednak coraz częściej czuję do niego odległość, kiedyś bliscy, stopniowo bardziej obcy.. powodem jest fakt, ze rozowe okulary spadaja, iluzja mija i okazuje sie, ze kochamy nie taka osobe, za jaka kogos mielismy. Nic w tym zdrżnego, wkoncu nikt na poczatku sie nie zna. To co spaja- to seks. Założyłam lateksowe leginsy czarne ( w końcu to Hit ;) i jedwabną tunikę, wychodzimy z kina, ''okropne masz te leginsy....(...) a kozaczków, z usa nie zalozyla, coooo, niewygodne ??? takie zakupy robisz- przeciez za swoje kupuje! ( zalozylam flatsy, bo do kina, na zakupy- stawiam na wygode a nie na paradowanie w 10 cm obcasach :/) wtracal sie juz wczesniej w to, co zakladam, do czego nie jestem przyzwyczajona, gdyz jestem z moda osobiscie zwiazana. I to moje zboczenie, ktore pochlania moj czas, pieniadze, ale daje mi radosc, wiec wara od tego, zawsze wszyscy gratulowali mi swietnego gustu, a ja odwdzieczalam sie, chodzac z ludzmi na zakupy, wiele osob dziekuje mi, ze dzieki, temu nabraly pewnosci siebie, ludzie sluchaja co, maja do powiedzenia, zwracaja na nich uwage. Znowu gupie watek. Przepraszam Wiec leginsy zle, kozaki zle, wychodzimiy na zewnatrz, poszlismy na pieszo gdyz mieszkam niedaleko i pilismy drinki..jest strasznie zimno, mowie ze mi zmino, a on- to co ma zrobic ? chcialam zeby mnie przytul. - przytul mnie kurwa ! jak mam cie przytulic - mam cie dosc szlismy razem chodnikiem, ja wrcilam do domu, on nie wiem co robi, nie jest z warszawy, kluczyki, od samochodu i jego tel sa u mnie. to nie pierwsza akcja poprostu nie czuje sie doeniana. chce czulosci, a nie, czego takiego wiec jak jest taki madry niech sobie znajdzie lepsza. NO. Z Bogiem . jak powiedzialam tak zrobilam Witaj moje nowe zycie, jest 2:10, mam ciekawa ksiazke pod reka, jutro bedzie super, bede sama, wolna i szczesliwa i nikt nie bedzie mi trul. Kurwa milosc :)))))) caluje Was

no i pogratulowac!! po co ci taki palant?dlaczgeo ma ci mowic jak masz sie ubierac?niech pilnuje siebie. ja tez od niedawna zaczelam ten \"nowy etap\" rowniez z ksiazka w reku he he pozdrawiam

Gość fdsdsdddfdf
ON JEST PALANT, ALE AUTORKA TOPIKU TEZ NIE NAJMADRZEJSZA... W SUMIE SA SIEBIE WARCI

Gość cindy loo
jesteś za jebista i kocham Cie za to! :D :* dajesz wiare.. :D pełna odpowiedzialność, poczucie własnej wartości, pewność siebie. :) potrafisz kochać sama siebie :D ja nie potrafię.. ;) a chciałabym. ;p

Gość Meg25
dzięukuję Ci za ten wpis, jet pełny wiary i odwagi. Też chce mieć takie podejscie

Gość mexx
ja też zaczynam nowy rozdział dokladnie, oszukiwanie samej siebie...rozowe okulary spadaja

mój mąż jak się wtrącał do ubioru tak się naście lat wtrąca i jest to baaardzo wkurw.. tak więc brawo dla Autorki!

Gość Carolineeeeeee
tu nie chodzi tylko o ubiór, generalnie we wszystko się wtrąca, więc jak się nie podoba- to dowidzenia :) kobieta chce być doceniana a nie -pouczana

Gość Carolineeeeeee
już tu był z kwiatami, ale to naprawde zbędne. Dziewczyny nie liczą się porywy, kwiaty, itd liczy sie codzienne zycie, i proste sprawy sa najwazniejsze, bo to z nich sklada sie zycie a nie z urodzin, walentynek i dni kobiet POzdrawiam 3majcie sie Ps- dziękuje Cindy i Wszystkim :)

Gość Aska 244
ja tez zaczynam nowy rozdzial ;)

Gość Luśka W.
Też popełniłam kiedyś ten błąd i dałam się przez jakiś czas pouczać i często krytykować. Co ja wtedy w głowie miałam? :)

Gość Carolineeeeeee
i tak przyleci jak pies, ktory kosc zobaczy faceci sa zalosni

Gość lasksjshdg
a ty mu znowu dasz dvpy.... kobiety tez sa zalosne

Gość Carolineeeeeee
to ze przyleci nie znaczy ze cos dostanie brak seksu ci sie dal we znaki, biedny :( hahaha

Gość Carolineeeeeee
był z kwiatkami, ale ja za bardzo wyczuwam, ze mu nie zalezy, zeby z nim byc glupie kwiatki niczego nie zalatwia jest mi dobrze hmmmmmm jak ja luuubie byc sama

Gość DarioL

Gość DarioL
Caroline, ja bym Cię kochał za te lateksowe legginsy ;) Poważnie. Facet nie ma gustu, a Ty... masz pazurki ;) Tak trzymać