Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sofffia

jak to jest proszę o opinie

Polecane posty

Gość sofffia

ostatnio znajomy powiedział mi, że mam już swoje lata i powinnam być \"określona\" tzn. coś juz robic w swoim życiu poważnego. Rozwalił mnie tym \"masz już swoje lata\", a nie mam jeszcze 23 nawet!!! To prawda, nie pracuję - ale studiuję 2 kierunki równocześnie, mam naprawdę niewiele czasu ale dorabiam udzielając korepetycji i czasami wykonując pewne zlecenia też zwiazane z kierunkiem studiów. Wiadomo, ze nie pójdę do pracy na pełny etat, a nawet jesli to bez ukończenia studiów to nie sztuka pójść sprzedawać w reserved :s zaczęłam sie powaznie zastanawiać, co ja jeszcze robie na tych studiach..... skoro to i tak nic poważnego.... co myślicie?

Gość tak tak przejmuj się dalej
opiniami wszystkich ludzi.. :o

Gość 65656
masz czas wiec nie sluchaj tego debila bo Ci zazdrosci tylko

Gość sofffia
a on pracuje tam gdzie zawsze chciał, co prawda to nie jest zbytnio praca umysłowa, ale zna sie na tym i to go kręci, jest młodszy ode mnie i jak na swoje lata dobrze zarabia, auto ma tez niezłe, tylko nie bierze pod uwagę, ze mieszka z rodzicami... studiuje zaocznie na prywatnej uczelni i twierdzi , że szkoła do niczego sie ludziom nie przydaje, ale za to papierek się liczy. ja od 20 roku zycia sama sie utrzymuje, za pieniądze zarobione za granicą i z pracy w wakacje nie kupiłam sobie samochodu ale wydałam je na studia bo teraz jeden kierunek studiuję zaocznie. Rodzice mi już nie dokładają do niczego, no ewnetualnie wcisną na bilet 50 zł :/ mam sie nie przejmować, ciekawe jak, skoro sama sie zaczynam zastanawiać nad swoją marną przyszłością

Gość nie wierze po prostu
to nie sztuka pójść sprzedawać w reserved :s Wez sei stuknij w ten pusty leb kretynko:o:o:o