Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakojako

PRACA W ANGLII- BANK

Polecane posty

Gość jakojako

Gość jakojako
Pracuje z Was ktoś w Anglii w banku? Trudno jest taka pracę dostać? Trzeba mieć jakieś kursy językowe?

Gość jakojako
uuuuuuuuuuuuuuup

Gość nalon32
a to sobie znalazes/las moment na szukanie pracy w banku, kiedy w UK tysiace bankowcow jest zwalnianych w recesji

Gość to ma szukac od razu po
fabrykach ?! Tez jestem zainteresowana. Moze nie praca w banku, ale na pewno nie w fabryce. Autorze, dlaczego akurat wybrales bank?

Gość odnosnie cv ang.
a czy nalezy miec przetlumaczone dokumenty do cv na ang. ? czy wystarcza np swiadectwa w j.polskim ?

Przeciez nikt nie napisal, ze ma isc od razu do fabryki :O Co do dokumentow to nie wiem jak jest w banku, ale ja mam prace biurowa i nigdy nikt mnie nie prosil o zadne swiadectwa, ani te z UK, ani z Polski. Ale trzeba miec referencje z 2 poprzednich prac (jak wszedzie) i pewnie wyrobic zaswiadczenie o niekaralnosci, ale to juz jak sie dostanie zatrudnienie.

Gość jakojako
Wybrałam pracę w banku bo tu w Polsce pracuje w jednym z banków, interesuje mnie to i byłabym bardzo zadowolona gdybym zagranicą też pracę w banku znalazła..

Gość Do Autorki topiku 46465
W pierwszej kolejnosci znajdz strone internetowa banku, ktory Cie interesuje (Barclays, Nat West, HSBC, itd.), pod recruitment powinnien byc numer do ich human resources. Rozmowa przez telefon to wstepny proces kwalifikacyjny. Najpierw pytania dotycza Twojej osoby i doswiadczenia zawodowego (super jak masz doswiadczenie w pracy w banku), potem typowe pytania na interview: dlaczego chcesz dla nich pracowac, dlaczego chcesz zakonczyc prace w obecnym miejscu zatrudnienia i proste zadania matematyczne typu pomnoz, podziel, dodaj, procent to procent tamto. Jesli przejdziesz ten etap dowiesz sie co czeka Ciebie dalej. Jesli bedziesz miec przed soba kalkulator nie przyznawaj sie do tego. Czasem to troche zalezy od szczescia, jesli trafisz na kogos spoko to rozmowa pojdzie gladko i szybko przejdziesz dalej. Ja probowalam ale nie wyszlo bo nie mialam zadnego doswiadczenia. Teraz pracuje w biurze i w sumie jestem zadowolona. Powodzenia!

Gość jakojako
A czy chcieli od Ciebie jakichkolwiek papierów potwierdzających Twoją znajomość angielskiego? Dyplom BusinessEnglish jest potrzebny?