Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z czarnej była

Czy on jest normalny ?

Polecane posty

Gość z czarnej była

Chciał ode mnie hasło na NK, sprawdzał mi telefon i gg, dopytywał jak gdzieś byłam czy nikt na mnie nie patrzył... Zmieniłam hasło na NK, powiedziałam, że nie życzę sobie żeby mi sprawdzał telefon i gg. A on już nie chce ze mną być, dzwoni do mnie i wmawia mi, że coś przed nim ukrywam. Odpowiadam mu na to, żeby to zrozumiał, że bardzo mnie to denerwowało, że każdy potrzebuje prywatności i nie chce już żeby tak robił. Jego odp na to była ''aha, spoko, rób tak dalej.'' Nie wiem co robić bo najgorsze jest to, że jesteśmy ze sobą prawie 4 lata a ja nie wiem czy dam sobie bez niego radę. A może to jest normalne i to ja przesadzam ??

Gość chodzisz z prawiczkiem i kropk
??? :D daj spokój to chory zakompleksiony dupek wygoń go ze swego życia bo ci je zmarnuje

Gość z czarnej była
Chciałabym, żeby to było takie proste :(

Gość iuyt
przez 12 lat miałam tak samo...i wreszcie sie rozwiodłam,z tym że o 12 lat za późno :o ale ponoć lepiej późno niż wcale....nie mów ze to trudne bo to dopiero chłopak więc zawsze możesz odejsc,a gwarantuję,że po slubie będzie jeszcze gorzej...

Gość z czarnej była
Ale ja mu to tłumaczyłam na spokojnie, że nie chce żeby mi grzebał w moich rzeczach itp, to on, że ja coś ukrywam i dlaczego ma być tak jak ja tego chce :( żebym to ja zaakceptowała to, że on tak robi .... Wiem, że to tylko chłopak, tylko on na ogół jest bardzo dobrym człowiekiem :( Boję się jakoś poprostu, że jak teraz zostanę sama to nie dam sobie rady, bo ja mieszkam sama (mam 19 lat)

Gość narusza twoje prawa
nie widzisz tego kobieto?????????????????????

Gość baobab24
a może dałaś mu jakiś powód do zazdrości i teraz ci nie ufa....

Gość czrnej była
Nie zdradziłam go nigdy, nie spotkałam się z innym, nic.

najlepiej to wymień go na lepszy model bo odnoszę wrażenie że on chce ciebie kontrolować

Gość z czarnej była
Zadzwonił do mnie o powiedział mi że przez to, że np zmieniłam hasło na NK może mi przestać ufać :(

Gość z czarnej była
nie mam juz siły :( niech ktoś coś powie :(

Gość z czarnej była

Gość loooofa
tez tak mialam ale potem sie okazalo ze facet szukal pretekstu a i sam mnie zdradzal i w koncu to sie rozlecialo no bo ile mozna wysluchiwac textow ze cos ukrywasz jak to on zdradza tak naprawde.