Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolineeeeeee

instrukcja obsługi

Polecane posty

Gość Carolineeeeeee

nie moga was czytac naprawde kochane Jesteście złosne, popatrzcie na siebie, ze zerwal, ze nie wroci Ilu jest facetow ?? no ilu ?? to od was zalezy jakimi bedziecie osobami, jesli dojrzejecie do tego ze jestescie cos warte, i to nie dlatego ze chodzice do fryzjera, kosmetyczki, na shopping. Tylke dlatego, ze posaicie sobie kolejne poprzeczki, wyzwania i bedziecie wdrapywac sie coraz wyzej :)) Wracajac do tematu, Facet zawsze wraca, kiedy ty juz naprawde masz go dosyc, kiedy widzi, ze jestes wspanial osoaba, ktora switnie sobie radzi bez niego, kiedy widzi, ze na jego miejscu moze byc zaraz kilku Nie błagajcie o milosc, proszę, O miłość nie wolno żebrać ... Bądzcie dumne, nie pokazujcie wszystkiego, nie warto Facet to wykorzysta Jeśli bardzo czegoś pragniesz, pozwól temu odejść, jak wróci, znzaczy, ze jest twoje. Jesli nie- znaczy, ze nigdy nie mialo byc twoje Ps- zapraszam do zamieszczania rad i wskazowek ''Czego nie osiągniesz słowami, osiągniesz nocą'' :) moja babcia- prawdziwa dama, z tamtych czasów, piękna inteligenta kobieta :)

Gość gffdfdf
oczywiscie, ze tak. ja keidys tez żebralam o milosc pewnego faceta, ktory zreszta byl dno totalne. a teraz po paru latach znam dwoch wartosciowych facetow i nie wiem ktorego wybrac :p dodam, ze oboje sa naprawde bardzo wartosciowi w porownaiu z tamtym.

Gość Carolineeeeeee
nie patrze na klawiature jak pisze tylko zerkam na film, zawsze tak robie, mam ADHd :D co za bledy, mnie sie nie da czytac ;) wybaczcie

Gość gffdfdf
moja rada to zeby nauczyc sie byc samej szczesliwą bez faceta. ja wlasnie tak robie. jakos nie boje sie, ze bede sama czy cos, ejst mi dobrze jak jest :) i jak mnie kiedys ktos zostawi to juz nie bede nigdy po nim plakac jak po tamtym, bo wiem, ze tak naprawde najwazniejsze jest to, ze mam siebie, a jakis facet nie ma znaczenia :) poza tym zawsze znajdzie sie inny :p

Gość onaonaonaona_
święte słowa

Gość Carolineeeeeee
zalezalo mi na tym, zeby dziewczyny zaczely myslec w ten sposob