Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

wiedziałem, że tu głównie siedzą albo praviki albo bezbolcowe grażyny.

2 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

Ale co to za życie skoro trzeba się o wszystko kłócić 😁

Ja nie namawiam a wrecz odradzam 😄

8 minut temu, burzum napisał:

fajnie penelopce sutki przeswituja przezsuuukienke w 0:16

oni ogolnie sa malzenstwem penelope i bardem, ale dopiero iles lat po filmie sie ozenili

Bardem ma niespełna 60 lat i 180 wzrostu to jaki to może być rywal😁

12 minut temu, wiesława napisał:

ta sralix faktycznie jakaś niedoruuchana musi być, skoro chciałaby by inni na publiku o dymaniu pisali.

Już na podwórku miała pseudo 'wysuszona kwoka' 😎

5 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

Jeszcze nie zgłupiałem żeby podzielić los tych wszystkich biedaków i źle nie mam 😁

Żebyś nie przepadł bo człowiek zakochany robi różne dziwne rzeczy 😜

25 minut temu, Onaaaa napisał:

A gdzie mówi sie pyry 🤔 

Dobra to jadłeś dziś ziemniaki tzn te pyry 🤔😂

w poznaniu sie tak mowi i chyba wiekszosc wlkp ale nie jestem pewien, ale salix chyba nie jest z wlkp to moze gdzies indziej tez

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Żebyś nie przepadł bo człowiek zakochany robi różne dziwne rzeczy 😜

Gdybym był zdolny do takich aktów to już dawno by nastąpiło i w tych czasach nie ma parcia na takie rzeczy 😁

7 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

mowie o czasach w tym filmie, penelopka miala 16-17 a on 22. ja juz po 30 to nie ma tego romantyzmu mlodziezowego i glupoty

Edytowano przez burzum

25 minut temu, Onaaaa napisał:

Praw...i 90 zl za kilo. Ja tylko kurki czasami jem a inne mi nie smakują.

ja planuje kiedys muchomora opieerdolic, ale wiem ze trzeba maly kawalek na poczatku i dobrze wysuszyc zeby zlosliwy kwas wyparowal a zostal sam psychodelik

ale to fantazje na inne czasu jak sie sytuacja bardziej ustabilizuje

Przed chwilą, burzum napisał:

mowie o czasach w tym filmie, penelopka miala 16-17 a on 22. ja juz po 30 to nie ma tego romantyzmu mlodziezowego i glupoty

Tak ale po uj się porównujesz do starego typa i stawiasz siebie niżej. Po ulicach lepsze chodzą niż jakaś Penelope nawet jak była młoda i gdyby nie sława to nikt by nie spojrzał na nich jakoś specjalnie . Wysoką samoocenę albo niską ma się w głowie. 

3 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

Tak ale po uj się porównujesz do starego typa i stawiasz siebie niżej. Po ulicach lepsze chodzą niż jakaś Penelope nawet jak była młoda i gdyby nie sława to nikt by nie spojrzał na nich jakoś specjalnie . Wysoką samoocenę albo niską ma się w głowie. 

barden zajeebiscie chigurha zagral tutaj, byl czas na kowbo ze mocno sie na nim wzorowalem i go w avki wstawialem wielokrotnie xD do dzis mi zostal ten vibe jak jestem na xanaxie albo mam wyjatkowo dobry dzien i pewnosc siebie, mysle ze jak bym przypakowal bym pozostal permanentnie w takim stanie, to jest moj cel taki byc

zajeebiscie podniete tu zagral, ciekawe jak to jest tak zrobic na zywo

9 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

Ty masz niską i dlatego wjechał sir kristofer from Kanada 

33 minuty temu, Onaaaa napisał:

Chylinskuej piosenka jest taka i lubie ją.

tej chylinskiej nie lubie koorwy nie wiem komu musiala dawac doopy zeby ta sooke wypromowali, brzyydkie to i spiewac nie umie za chuuja tylko wyje

3 minuty temu, Malowany napisał:

Ty masz niską i dlatego wjechał sir kristofer from Kanada 

A po co miałbym mieć niską i jakie znaczenie ma zdanie kogoś obcego który nic o mnie nie wie tak naprawdę 😁

27 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

teraz tak ale jak mial 22 lat a ja 32 to by mi najeebal

16 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

ogolem ruuhalem lepsze diivki niz penelopka to fakt, ale nie poczulem nigdy romantyzmu, milosci  i wiezi z dziewczyna

2 minuty temu, burzum napisał:

teraz tak ale jak mial 22 lat a ja 32 to by mi najeebal

Nie ma reguły i w bójce wygrywa ten który się nie boi bić i pierwszy skutecznie uderzy. Zwykle jest tak że wchodzi bania i jest po walce. Ewentualnie kopy dochodzą jeśli chodzi o uliczne sytuacje, a nawet nóż.😁

• Confused 1

3 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

A po co miałbym mieć niską i jakie znaczenie ma zdanie kogoś obcego który nic o mnie nie wie tak naprawdę 😁

Ty wiesz najlepiej dlaczego masz niską. Spójrz w lustro, rozejrzyj się wokół siebie i zastanów się nad swoim żywotem, a na pewno znajdziesz odpowiedź.

1 minutę temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

Nie ma reguły i w bójce wygrywa ten który się nie boi bić i pierwszy skutecznie uderzy. Zwykle jest tak że wchodzi bania i jest po walce. Ewentualnie kopy dochodzą jeśli chodzi o uliczne sytuacje, a nawet nóż.😁

tak psycha najwazniejsza, a ja mam za slaba obecnie

4 minuty temu, burzum napisał:

ogolem ruuhalem lepsze diivki niz penelopka to fakt, ale nie poczulem nigdy romantyzmu, milosci  i wiezi z dziewczyna

No mówię po ulicach lepsze chodzą niż te aktorki z tą różnicą że nie są sławne ale są ładne .

Napisano (edytowany)
3 minuty temu, Malowany napisał:

Ty wiesz najlepiej dlaczego masz niską. Spójrz w lustro, rozejrzyj się wokół siebie i zastanów się nad swoim żywotem, a na pewno znajdziesz odpowiedź.

Wątpię aby zadziałała na mnie ta twoja tania manipulacja i na whatewie sobie trenuj oraz mów co ma robić, bo my nie jesteśmy znajomymi .

Edytowano przez Zawszе przychodzi noc

42 minuty temu, wiesława napisał:

ta sralix faktycznie jakaś niedoruuchana musi być, skoro chciałaby by inni na publiku o dymaniu pisali.

Wiesiek, a wiesz że wcale nie trzeba publicznie pisać o dymaniu zeby było widać, że między dwojgiem ludzi jest jakaś chemia, napięcie i wzajemne zainteresowanie? Wrecz przeciwnie robienie z własnego życia seksualnego publicznego sprawozdania jest raczej obciachowe niż dowodem na jakąkolwiek chemię i bliskość wiesiu.

2 minuty temu, burzum napisał:

tak psycha najwazniejsza, a ja mam za slaba obecnie

Pobiłeś kogoś gdzieś kiedyś 🤔

To kwestia kortyzolu i zjada cię stres , a są środki na zbicie hormonu stresu.

35 minut temu, burzum napisał:

w poznaniu sie tak mowi i chyba wiekszosc wlkp ale nie jestem pewien, ale salix chyba nie jest z wlkp to moze gdzies indziej tez

A to nie znam nikogo z tamtej części Polski. 

2 minuty temu, salix napisał:

Wiesiek, a wiesz że wcale nie trzeba publicznie pisać o dymaniu zeby było widać, że między dwojgiem ludzi jest jakaś chemia, napięcie i wzajemne zainteresowanie? Wrecz przeciwnie robienie z własnego życia seksualnego publicznego sprawozdania jest raczej obciachowe niż dowodem na jakąkolwiek chemię i bliskość wiesiu.

Między płaską a jej małżem widać chemię , napięcie i wzajemne zainteresowanie że patrzeć na siebie nie mogą , a dziadek narzeka w co się wpakował 😁

33 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

Gdybym był zdolny do takich aktów to już dawno by nastąpiło i w tych czasach nie ma parcia na takie rzeczy 😁

Ale być zdolnym do tego to nic złego 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się