Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliaaaaaaaaaaaaaana

czy on ma mnie w nosie

Polecane posty

idealizuje go, mimo 1 spotkania, ogladam fotki an nk, nie ejst idealem, ma dziwne zainteresowania, ale ejst spokojny, melancholijny, zazwyczaj to ja sie odzywam, ale dzis tracilam ochote juz. byl na skype nawet mi zyczne nie zlozyl :(

Gość a czemu nie
mój był na gg i nk i tez nic

Gość 11Dankaaaaa23
faceci raczej nie przywiązuja wagi do takich świat wiem z doswiadczenia

Gość 11Dankaaaaa23
to ze sie nie odezwał może oznaczać wszytko i nic.Faceci sie czesto moga nie odzywac jak chca cos przemyślec zastanowic nad tym co czuja jak cie nie ma.Jedyna rada nie robic nic a najgorsze to dac mu odczuc ze zrobił zle nie składajac Ci zyczen

poznalam go w necie, raz sie spotkalismy, potem cisza

Gość NatiKati
moj chłopak dopiero zadzwonił koło południa z zyczeniami... Nawet nie ma zamiaru przyjechac do mnie, ani małego prezentu ani nic, tez mi sie przykro zrobiło..

Gość radzaca
dziewczyno ogarnij sie! ja pie*dole...facet wyraznie ma cie w d*p*e..i jest niewychowanym frajerem! ja rozumiem w walentynki nie zlozyc zyczen bo to zobowiazuje ale w dzien kobiet? gdzie w tv,radio, nawet na nk czy jakims gronie jest pelno inf o tym dniu! brak wychowania z jego str. mi nawet kolega zlozyl ktorego widze raz na rok.. widocznie nie jestes dla niego wazna. bawi sie toba. jak ma czas napisze a jak nie milczy... szanuj sie dziewczyno! miej jakas dume i nie pozwalaj traktowac sie jak szmata.

dzieki radzaca, nikt mnie nie lubi

Gość radzaca
piszesz "poznalam go w necie, raz sie spotkalismy, potem cisza" spotkanie spoko-jak chcialas ok. ale to ze piszesz "potem cisza" wnioskuje ze nie jest zainteresowany. obudz sie kobieto! ile masz lat? miala juz faceta? komus sie podobalas? i co zoachowwal sie tak biernie w stosunku do ciebie? watpie.. dlatego daruj moim zdanie sobie tego wyidealizowanego faceta! i rada-najgorsze jak nie masz kogos na oku na SILE trzymac sie jakiegos frajera.. wez sie nie ponizaj. miej jakas dume..

poliaaaaaa -------------->a wyluzuj, to, że się nie odzywa znaczy, że się nie odzywa - ni mniej, ni więcej;) jakby chciał się odezwać, to by się odezwał - jak się nie odzywa, to znaczy, że nie chce - i tyle;) jak się nie chce odzywać, to znaczy, że nie jest zainteresowany... i tyle. Zamiast się zastanawiać i roztrząsać (szkoda na to prądu!) lepiej się rozglądaj za innym obiektem, albo zajmij czymś fajnym do zrobienia... wszystkiego najlepszego z okazji naszego świeta:)

25lat, zero facetow, domatorka, zero znajomych

Gość radzaca
jak nie wychodzisz i jestes domatorka to czego okczekujesz ze z telewizora ci wyskoczy zakoscilny i bedzie chciala z toba byc? ja rozumiem cie ale jednosczenie nie mozesz powtazac sobie jestes sama.jestem fuuu. i nikt mnie nie lubi! a masz znajomych z pracy czy studiow? umow sie z nimi. naprawde nie masz kogo kolwiek z kim mozesz isc na piwo czy do klubu? czy po prostu nie chcesz? zapewne jestes bardzo ladna dziwczyna..ale uwierz w to!

nie mam wasnie z kim isc, albo mezatki, albo starsze:( dziekiz a slowa otucy

Gość radzaca
to wyciagnij jakas mezatke! co to kobieta majaca meza ma siedziec caly czas w domu? nie...przy okazji ja rozerwiesz! albo wyciagnij kolege singla ktorego uwazasz za fajnego. no kochana..trzeba dzialac. nic samo nie przyjdzie do nas,.,.

nikt nie ma czssu, kolegow nie mam :Opa

Gość a tak pytam soobie
A do mnie niedawno zadzwonil moj byly. z ktorym od nowa sie sptykam.Pytał sie czy bede w domu bo cche przyjsc.Za h ma byc.Ciekawa jestem czego cche......

Gość radzaca
racja iz sie utop w kibelku..tak najlepiej. jak nadal bedziesz uciekac napewno cos kiedykolwiek osiadniesz... wiary wiecej. albo idz do psychologa-to po maga.