Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet w potrzebie

Drogie panie-pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość facet w potrzebie

Zanim przejde do sedna to zaczne od zyczen-wszysktiego najlepszego drogie panie w dniu waszego świeta! a teraz sprawa-przegrałem zakład i mam dzisiaj ugotowac swojej dziewczynie kolację( gotowac umiem-z tym nie ma problemu)-potrzebuje jakiegos pomysłu, czegos fajnego i w miare szybkiego do wykonania ( w akademiku jestem)-aha-makaron odpada-zbyt ograny pomysł.

Gość wezwijcie lekarza
zrób pikantną zupkę

Gość anna kio25
kup krokiety( do odgrzania w mikrofali) i zrób sałetke z serem feta pomodorami i papryka:) do tego czerwone wino mniam..:)

Gość fwsgvagsd
ja proponuje kurczaka w carry z brzoskwiniami z puszki ;] na pewno bedzie wam smakowalo. 2 podwojne piersi z kurczaka pokrój w kostke ( ok 2 cm ) obtocz go w panierce z mąki i carry wrzuc na rozgrzana patelnie ze sporą iloscią oleju potem pokrój 2 lub 3 brzoskwinie z puszki w kostke tej samej wielkosci co kurczaka i wrzuc na patelnie kiedy kurczak bedzie dochodzil ( nie zapomnik go mieszac zeby sie nie przywarl ) mozesz oczywiscie doprawic wg wlasnego uznania, podaj to z ryzem. smacznego :)

Piersi z kurczaka nadziewane serem żółtym w sosie ziołowym lub serowym. bardzo proste a pyszne. do tego dużoo sałaty np.