Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna kio25

właściciele psów mam pytanie

Polecane posty

Gość anna kio25

Mam pytanie dotyczace mojej 10 miesiecznej suczki (york) ostatnio urosły jej sutki czy to normalne?? czy jest w ciazy??

a puszczasz ją samą? jeśli tak to możliwe. jeśli nie to może być urojona ciąża. moja suczyna właśnie ją przechodzi :o

Gość anna kio25
nie własnie cały czas ktos z nia jest ale nigdy nic nie wiadomo czasem bawi sie z innymi psami ale zawsze w czyjejs obecnosci

Gość anna kio25
Tak miała. Nie zawsze z nia jestem ja w dzien jest z moimi tesciami bo ja pracuje. Zauwazyłam to wiec zaczełam sie martwic anie pojde do tescia i nie zapytam sie czy ktos bzyknał mojego psa??!! Nie znam sie na tym wiec pytam moze to objaw czegos innego

a jak z obrysem jej brzucha,powiekszyl sie ostatnio?jaki czas uplynal od cieczki,czy gromadzi np.zabawki,jest bardziej ospala?

Gość anna kio25
nie jest taka jak zawsze zywa i energiczna jak sie nudzi to spi ale nigdy nie odmówi sobie zabawy i spacerów oa brzuch jest oki taki jak zawsze Nie wiem mam pojsc do weterynarza

najlepiej sie upewnic czyli idz,ale po opisanych przaz ciebie objawach mysle ,ze to moze byc ciaza urojona,a ile dokladnie czasu minelo od cieczki,bo to bardzo istotne

Zgadzam się z Leniką, może to być ciąża urojona, moja psinka miała- a właściwie ma- tak po każdej cieczce, często jeszcze mleko w sutkach. Ewentualnie- chociaż to nie ta pora roku- może być alergia na coś (n.p. wysokie trawy, nowy dywan. Idź z nią do lekarza na wszelki wypadek, przy ciąży urojonej nie przesadzaj z czułościami bo się pogarsza.

Moja psinka ma 9miesiecy tez ma sutki powiekszone i napewno nie jest to zadna urojona ciaza ani nic. poprostu dojrzewa. tak jak my babki