Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaa bkaa

czy dziewczyna majaca 24l i jest dziewica to wstyd?

Polecane posty

Gość zaa bkaa

Gość chi
wstyd to zadawanie takich durnych pytan

Gość radzaca
moim zdanie nie. moze wydawac ci sie ze w swiecei gdzie wszedzie emanuje seks jest to cos zlego ale ja nieuwazam. mozesz przez to czuc sie troche glupio-pewnie dlatego piszesz tu. ale zastanow sie..lepiej bylo by stracic dziewictwo z jakims prypadkowym kolesiem? i zachowac sie jak szmata...nie szanujac siebie i swojego ciala? czy lepiej poczekac i oddac sie komus kogo pokochasz i kto cie bedzie szanowal? nomysle ze to 2. wiecej wiary w siebie.uwierz jestes wartosciowa kobieta. a nie jakas pusta panna..

Gość zaa bkaa
owszem czuje sie z tym glupio ,bo w tych czasach nawet jakas malo lata rozpoczyna b szybko swoje zycie seksualne, a tu 24 i nawet nie mam faceta,juz niewiem czy cos jest ze mna nie tak? bo teraz nawet mnie nie ciagnie zeby swoj stan zmienic..

Gość radzaca
a moze nie kazdemu jeste pisane byc z kims? moze nie doroslac i dojrzalas do zwiazku z kims. jaknie chcesz i nie czujesz potrzeby bycia z kims to nie szukaj na sile czegos..zeby miec, bo inni maja.

Gość zaa bkaa
ale to nie jest tak ze ja nikogo nie mialam,mialam dwoch powazniejszych chlopakow tyle ze i z jednym idrugim tylko pieszczoty i chociaz nieraz mialam ochote na cos wiecej to jednak jakies zachamowanie mialam

Gość mysialinka
hej,swietnie cie rozumiem,tez mam 24 lata i tez jestem dziewica. czy to wstyd...powiem tak...Nie jest to wstyd,ale zyjemy w tak pojebanych czasach,ze nikogo nie dziwi dzis bujnie doswiadczona seksualnie 16 latka,ale niestety 20 paro letnia dziewica-tudziez prawiczek-owszem. Ja wsrod swoich znajomych nie wypowiadam sie na ten temat,oni pewnie mysla,ze juz dawno jestem po-nie jestem jakas maszkara,normalna dziewczyna,wyszlo jak wyszlo,nie stworzylam nigdy na tyle powaznego zwiazku,zeby isc z tym chlopakiem do lozka. Teraz poznalam w koncu kogos,kto mysle ze bedzie wreszcie kims na powaznie,wstydzilam sie troszke przyznac-ale niepotrzebnie,gdyz reakcja tej osoby byla jak najabrdziej ok-mile zaskoczenie i ogromny szacunek dla mnie,nie mniej nikomu wiecej o tym nie mowie,bo nie chce mi sie durnym ludziom tlumaczyc czemu wyszlo tak jak wyszlo. Chory swiat,wszystko sie kreci w okol seksu,wiec nie dziwne ze czujemy sie dziwnie,ale niepotrzebnie!!:)

Gość innnaaa
a ja mam 26lat i tez nic i tez nikt nie wie faceci sie kolo mnie kreca ale zaden mi sie nie podoba a ci ktorzy mi sie podobaja sa zajeci ja juz sie pogodzilamz tym:(

Gość strach ci nie pomoże w niczym
tak. I jak do tego nie chla i nie ćpa a na dokładkę nie sypia z każdym, który tego chce to obciach jak cholera...

Gość innnaaa
wiec nie martw sie autorko ja mam gorzej:P:)

Gość mysialinka
inna-ja tez juz zaczynalam watpic w to ,ze kogos znajde...kogos na powaznie,bo tak naprawde to na powodzenie nie narzekalam,ale jakos nigdy nie czulam tego czegos do zadnego z tych chlopakow,co czuje teraz...:)

Gość innnaaa
hmmm ciesze sie ze Tobie sie udalo:) ja juz watpie ze kiedykolwiek kogos znajde smutne ale tak jest poza tym chyba nie powiedzialabym facetowi o "brakach" juz widze jego reakcje dorosla kobieta i nic:O

Gość mysialinka
inna moj facet jest o 6 lat straszy,doswiadczony...strasznie sie wstydzilam powiedziec...jak mnie zapytal,to spłonęlam takim rumiencem,ze hej...:)Ale to sie czuje,ze to jest ten odpowiedni i ze mozna mu ufac i ze nie wysmieje,a raczej sie ucieszy:) Aha i wcale nie szukalam milosci..sama mnie znalazla:)

Gość zaa bkaa
innnaaa moze i nam sie w koncu uda przeciez i nam sie cos nalezy,tak mysle

Gość 456v45yt
jestem facetem i moim zdaniem dla dziewczyny nigdy nie jest wstyd byc dziewica ;) w zadnym wieku za to byc prawiczkiem w tym wieku to juz cos nie tak chyba... pozdrawiam

Gość innnaaa
mysialinka ja tez bym sie zrobila czerwona jak burak:) a dlaczego spytal? tak o sobie czy jakos sie domyslil?

Gość zaa bkaa
a ja jak bylam jeszcze ze swoim chlopakiem i jak mu powiedzialam o tym to tak mnie zmierzyl wzrokiem ze chcialam sie pod ziemie zapasc ze wztydu.. i dlatego juz wiecej chyba tak nie postapie

Gość innnaaa
zaa bkaa ===> moze, sama juz nie wiem najgorsze ze wszyscy znajomi kogos maja albo maja juz rodziny dzieci a ja? nic:O tkwie w stanie nienaruszonym:P iwcale nie jest to dla mnie jakis powod do dumy przeszkadza mi juz ..mam dosc czekania chyba 26lat to dlugo sie naczekalam:) z drugiej strony zrobienie tego z kims aby sie pozbyc problemu nie jest w mojej naturze... aha, i zaczynam czuc ze trace najlepsze lata, nie wiem jak wy ale ja tak mam

Gość mysialinka
a ja pomimo,iz moj chlopak ma juz 30 lat,to nie przeszkadzaloby mi chyba jakby byl prawiczkiem,hehe,wiem ze to dziwnie brzmi,ale kurcze zazdrosnica ze mnie i jak pomysle,ze mial kilka dziewczyn przede mna,to tak troszke kłuje serduszko,ze on bedzie moim pierwszym,a ja tam ktoras z kolei....Wiem,wiem glupie...ale kocham go i mimo bolu godze sie z jego przeszloscia. Nie widze nic zlego w tym,ze facet w poznym wieku i prawiczek,to cos gorszego...Ze dziewczyna to moze niby czekac ile chce na tego jedynego,a jesli mezczyzna przez wiele lat nie spotyka takiej jaka by chcial,to co ma zrobic to z byle kim,byle sie tego pozbyc...??

Gość innnaaa
złoty nie wiem czy skarbem ja juz sie pogubilam w tym wszystkim:O moze fajnie jest buc dziewica jak siema 18, 19 lat ale nie jak 26! to roznica....poza tym nie wiem dlaczego ale moim zdaniem rzadkoscia jest aby dosw seksualnie facet w moim wieku sie z tego cieszyl...w tym wieku facet chyba oczekuje i slusznie fajnego seksu z dziewczyna a nie pokazywanie wszystkiego:O co on z tego bedzie mial? jakie to bedzie seks dla niego?:O 😭

Gość zaa bkaa
nie tylko Ty tez czuje ze moje najlepsze lata przechodza mi kolo nosa i mnie to przeraza ,kazdy ma swoje zycie a ja czuje jak bym go nie miala przez to ze jestem sama

Gość innnaaa
nie wspomne ze zaczynam uniakc znajomych przede wszystkim mojej przyjaciolki ktora ciagle mi mowi znalazlabys sobie kogos boze jak mnie to denerwuje nie ma jak dobic konajacego:O

Gość mysialinka
inna- no tak jakos wyszlo w rozmowach,ze doszlismy do tego tematu...mwoilismy o swoich zwiazkach,chyba sie domyslił ale zapytal dla pewnosci,ale nie zrobil tego tak wprost-czy jestes dziewica??? tylko jakos to inaczej delikatnie ujął, no a ja poczulam cieplo na policzkach i skryłam sie w jego ramionach:)Powiedzial dokladnie tak jak Złoty- ze taka dziewczyna to skarb i nie ma sie czego wstydzic:) kochany jest ❤️

Gość zaa bkaa
tez bym chciala takiego faeta..

Gość innnaaa
mysialinka o boze! ja tez bym byla czerwona zaraz nie wiem jakbym sie zachowala...pewnie uniknelabym odpowiedzi hihi

Gość zaa bkaa
faceta mialo byc

Gość innnaaa
mysialinka gratuluje fajnego masz faceta:) mzoe ma brata?:P:D