Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaa bkaa

czy dziewczyna majaca 24l i jest dziewica to wstyd?

Polecane posty

Gość mysialinka
inna a mi sie wydaje ze to jest troche tak-jak facet chce sie troche zabawic i potrzebna mu dziewczyna tylko do lozka,to faktycznie nie ucieszy sie z faktu ze to dziewica. Ale jesli to jest facet ktory szuka kogos naprawde na powaznie,to fakt ze jestes dziewica ucieszy go bardzo.

Gość innnaaa
hmm ale o co on cie wypytywal?

Gość nie tylko wstyd
współczucie, że nikt ciebie nie chciał. A wymyślasz sobie pocieszenie, że nie znalazł się taki, co by był godny dla takiej głupiej pindy.

Gość mysialinka
hehe,dzieki tez uwazam,ze jest fajny,ale brata nie ma niestety:) nie wypytywal mnie,ale mowilismy o zwiazkach,i ja powiedzialam cos takiego,ze nie udalo mi sie nigdy stworzyc takiego bardzo powaznego zwiazku,ze nigdy nie zaangazowalam sie jakos bardzo uczuciowo...A on spytal cos w stylu: czyli nie bylas nigdy w takim powaznym zwiazku,no wiesz...z planami na przyszlosc, z lozkiem???i spojrzal na mnie- a ja w kolorze bordo:D i powiedzial: czyli wszystko przed toba??? i przytaknelam,.ze tak...:)i wszystko bylo jasne juz:)

Gość jupula
no ja mam 22 lata, też jestem dziewicą... hmmm... ja nawet nigdy nie miałam faceta, kilka randek, ale nic dalej... miss świata nie jestem, ale "pasztetem" też nie, więc chyba gdzieś we mnie problem. i niby nic takiego, że jestem dziewicą, ale nawet moja ginka się dziwi, że nadal i nadal i nadal...

Gość innnaaa
o kurcze ja pewnie cala czerwona ucieklabym do lazienki i sie tam zamknela hihi:D

Gość innnaaa
ja do gina nie chodze od 21 rz wtedy lekarz mnie zapytal dlaczego jeszce jestem i tak dziwnie spojrzal ze juz nie chodze u mnie to wstyd dopiero:P

Gość jupula
no a ja chodzić muszę :/

Gość 24 letnia dziewica
to może nie wstyd, a strata, dla Smoka Wawelskiego za stara i za żylasta, no może radocha, dla prawiczków co ruchali palcem w bucie

Gość kotka222
troche wstyd

Gość normalny facetttt
DZIEWCZYNY TO ZADEN WSTYD, WY SIE POPROSTU SZANUJECIE, A NIE TAK JAK TE GUWNIARY PIERD... SIE Z BYLE KIM I BYLE GDZIE ABY CNOTKIE STRACIC-ONE POWINNY SIE WSTYDZIC!

Gość Magdalenko droga
a ty powineś się wstydzić że orty walisz i morde drzesz