Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleko UHT

Boje sie iscdo pracy

Polecane posty

Gość mleko UHT

Jutro mam zaczac nowa prace ale bardzo sie boje.Moje obawy wynikaja z tego, ze pracowalam w trzech instytucjach panstwowych i w kazdej bylo tak samo.To znaczy tak, ze w pierwszym urzedzie bylam stazystka i bez uprzedniego przeszkolenia wykonywalam swoja prace, popelnilam blad i dyrektorka powiedziala, ze mnie zamknie za to w wiezienu. W drugiej pracy siedzialam w pokoju z najwredniejsza kobieta, przynajmniej takie byly pogloski o niej i tez sama pozniej to przezylam na wlasnej skorze.W ostatniej pracy bylam sekretarka, a co za tym idzie prawa reka dyrektorki, ktora caly czas krzyczala, jej polecenia to byl wieczny krzyk. Teraz mam znow isc do pracy, nie chce, bo obawiam sie, ze znow trafie na jakis psychicznych ludzi. Czy ktos z Was tez tak mial?Jakie jest wyjscie z tej sytuacji????

Gość aaaabbhh
ja tez trafialam zawsze na jakies suczyska w pracy, ale coz takie zycia, trza to olac, i czekac do wypłaty

Gość izunia 333
no hej.ja zaczynam pracę od wtorku.też się stresuje bo dowiedziałam się ze w dziale w którym będę pracowała siedzą stare prukwy które tylko zrzędzą i boje sie ze nie dadzą mi żyć....

Gość anonimowa_bohaterka
ja też w pracy trafiam na same suczyska i psy (minus jedna - dwie osoby). Co robić? Nie wiem... wyjechać z Polski. miałam już 2 procesy... 2 procesy w sądzie - aż nie moge w to uwierzyc, ale jednak... :(

Gość mleko UHT
Czyli to nie tylko ja mam takiego pecha?W czwartek bylam na rozmowie kwalifikacyjnej niby bylo milo, ale na rozmowach przewaznie jest milo...

Gość mleko UHT
anonimowa_bohaterka : Procesy????W jakiej sprawie??

Gość anonimowa_bohaterka
Ostatni proces miałam u takiego blond suczyska. Uważam - tak jej powiem - że wszystko, wszystko co zrobiła to zemsta za to, że dawno nie dostała lepszej pracy. Mając do wyboru państwową szkołę albo jakiś koncern międzynarodowy gdzie wolelibyście pracować. Ja w międzynarodowym koncernie. Czemu? Bo tam się nikt nie obgaduje i nie szmaci tak jak mnie zeszmaciła ta pani (po raz drugi). Ale ona jest tak wredna i głupia, że nigdy nie znajdzie tam zatrudnienia. I chciwa - jej grzech główny to złodziejstwo jak mniemam. Ale cóz... nie jestem jej spowiednikiem. Hahaha :(

Gość anonimowa_bohaterka
Procesy były głownie za wygląd. Nie masz się najgorzej. Wpakowano mnie w nie bez ostrzeżenia. wolałabym usłyszeć, ze do więzienia trafię niż takie coś. Teraz już od stycznia siedzę na walizkach. W tym kraju żyć to zgoda na to by taplac się w kale codziennie. A co najmniej 2 razy w tygodniu :(

Gość anonimowa_bohaterka
A wszystko po to by dostać wypłatę... Boże - to jakby powiedzieć kouś "zjedz to gówno" i ta osoba to je i ma za to zapłacone. OHYDA (jak dla mnie). :(

Gość elka22
takie jest życie ale po prostu trzeba od samego początku pokazać ze jest się pewnym siebie. a co jest najważniejsze trzeba znać prawa jako pracownika!!!!!!

Gość mleko UHT
za wyglad?Mozesz jasniej?

Gość mleko UHT
elka22: prawo pracownika moze trzeba znac,ale co z tego, skoro chcac z tego prawa skorzystac musisz sie liczyc z tym, ze zostaniesz zwolniona

Gość elka22
porostu wiesz co możesz a czego nie.takie jest zycie ze nigdy nie ma idealnie napoczatku zawsze jest pod górke

Gość izunia 333
życzę ci powodzenia!bądź pewna siebie i nie bój się!

Gość anonimowa_bohaterka
Ja nauczyałam sie jednego . W Polsce pracy jest tak: a. znajomości b. RYJ inaczej MORDA c. PRZYJEBANIE Z BUTA. Inaczej nie ma niczego :(. A ponieważ ja nie chce taka być to wyjazd. I teraz tylko co, jak i gdzie? To trzeba przemyśleć. Acha - i wszędzie w Polsce jest dyskryminacja ludzi ze wsi. Ja się czuję tu prześladowana za to i nie zamierzam tego udowadniać. Mam to gdzieś :( W Polsce po prostu nikomu nie zalezy na dobrym studencie, pracowniku - ja zawsze tak trafiam. Ale na kasie tak. Choć nawet co do tego mam wątpliwości. Widzę wszędzie totalny tumiwisizm w państwowych instytucjach. I burdel bez opamietania :(