Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drucialucia

JAK MYSLICIE???????

Polecane posty

Gość drucialucia

czesc kochalam sie z chlopakiem 6 lutego zrobilam HCG 3 marca a testy 1 i 28 marca wszystko wyszlo negatywnie 3 marca dostalam okres boje sie bo naczytalam sie na forum ze okres w ciazy wystepuje:( ja mialm strasznie obfity 6dniowy boje sie i tak :((

Gość drucialucia
przepraszam za pomylke testy ciazowe zrobilam 1 i 28 lutego

Gość drucialucia
odpowie mi ktosssssssss/?????????????????????????

Gość pumka84
nie schizuj w ciazy nie jestes ja mam wiekszy problem- dzis jest 33dc zawsz mam w 30dc okres.... spoznienie 3 dzien juz.. w srodku cyklu rzeczywiscie chora bylam , przyjmowalam antybiotyk przez tydzien!! no ale okres byl jak w zegarku... w czwartek mialam miec okres dzis niedziela i cisza...dodam,ze test robilam w piatek i sobote z porannego moczu no i negatywny.. aaa i sex tylko z gumeczka , ktora z reszta zawsze sprawdzam czy nie pekla poprzez napompowanie:PPP tez mam troszke schizeeee wrrr;/ owulacje mialam 'chyba' w 20dc.. co myslicie??????????????????????????

Gość pumka84
schizuje strasznie ale oba testy negatyw jeden pre drugi unitest, po dniu spodziewanej miesiaczki z reszta raczej nie bylo syt zeby zajsc.... czy mogly testy jeszcze nie wykryc..? ;/

Gość pumka84
proooosze odpiszcie mi juz nie moge przestac sie martwic:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::( moze trzeci test zrobic jutro rano ???:(

Gość pumka84
a na dodatek teraz mialam jakies plamienie niewielkie i koniec myslalam ze to poczatek okresu a to nic... i kolor taki jasno czerwony nie jak krew.... pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(

Gość pumka84
????????????????????????????????????????????:((((((

Gość eme1984
no prosze ???? czemu nikt nie odp ?!?!?!!?!?!?!