Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona17

odpiszcie błagam

Polecane posty

Moja mama jest w 6 tyg.ciązy , ma za soba poronienie dzisiejszej nocy miala straszny bol brzucha,wymiotowala a nad ranem bóle parte. Zawiozlam ją o 9 do szpitala, lekarz powiedzial ze nie widzi ciązy ale jej nie wyklucza bo zrobila 2 testy ciazowe ,ktore wyszly pozytywnie . Powiedzial,ze test szybciej wykrywa niz usg . Problem jest taki,ze zamiast ciazy widzial tylko duże mięsniaki ;( czekamy teraz na wyniki. Słyszeliscie juz o czyms takim? ;((( bardzo sie martwie .. jak myslicie, czy juz wszystko skonczone? ;((( czy jest szansa,ze plod dopiero pozniej okaze sie na usg? przeciez test wykazuje 2 wyraźne krechy:(((( dziekuje z gory o odpowiedzi

Gość olinekkkkkkkkkkkkkkkk
idz do paru lekarzy to oja rada kazdy poiwe ci co innego moze ma miesniaka a ciaze pozamaciczna wiec nie widzi jej usg

Gość te dwie krechy mogły wyjść
jeśli ktoś ma gospodarkę hormonalną bardzo zakłóconą...

Gość u mojej znajomej wykryto
miesniaka, ktory rosl i na koniec okazal sie udana corka. Ale oczywiscie sa rozne przypadki.

Gość Kochana niczym się
prawda!! niech mama skonsultuje to z kilkoma lekarzami bo to może być ciąża pozamaciczna która jest bardzo niebezpieczna dla zdrowia a nawet życia matki.

Gość utitu
Ja też słyszałam o kobiecie, ktorej powiedzieli że ma guza a ona była w ciązy. Test ciązowy wychodzi pozytywny nie tylko przy ciąży,ale też jak coś jest nie tak,przy poważnej sprawie.