Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eco

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Eco

Dzisiaj kochałam sie ze swoim chłopakiem. Podczas stosunku, na samym początku, pękła prezerwatywa. Poczyliśmy to i od razu wyszedł. Mam 18 lat.Okres bardzo nieregulranie (od 2 lat), zazwyczaj co dwa miesiace. Ostatni miałam 17 stycznia. Czy jest prawdopodobieństo zapłodnienia? On strasznie sie denerwuje, a ja nie za bardzo. Kupię test i się okaże. Po co mam sie martwić na zapas. A, nigdy nie byam u ginekologa. A wiem, że powinnam iść ze względu na nieregularny okres.

Gość zgroza85
dzieciak!! i o co ty pytasz - jutro lec do lekarza, opowiedz mu o nieregularnych okresach i popros o tabletke tzw. 72H to glupota ze uprawiasz seks i nie bylas jeszcze u ginekologa!! was to juz niczego w tych szkolach nie ucza??

Gość tak szczerze mówiąc
to na 99,999% nie jesteś w ciąży. Wpaść wcale nie jest tak łatwo...

Gość Hela z magla
A kogo to obchodzi, czy jestes w ciazy czy nie?

Gość mała_k
A ja mam takie pytanko...Ostatnio jak się pieściliśmy z moim chłopakiem, nie doszło do wytrysku ale wydostała się z jego członka taka wydzielina, było jej malutko, ale boję się że mogliśmy przypadkowo przenieść tą wydzielinę poprzez palce rąk do mnie(chociaż on nie wkładał mi tam palca, jedynie pieścił okolice pochwy)... czy to wydzielina jest groźna? tzn, czy mogły przedostać się do mnie plemniki, czy to jednak mało prawdopodobne?

Gość 666 djpeja rosiaktotti 997 777
ciemnogrod i pokolenie JP! glupota do kwadratu! mnozona przez potege eNtą!