Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość star23

sensilab cerin !!

Polecane posty

Gość star23

czesc uzywal ktos moze sensilab cerin ?? albo może jakichś innych suplementów z tej serii? jestem ciekawa czy to faktycznie działa.

Gość star23
podnosze!!

Gość monisia5420
Cześć. Używałam kiedyś Face Okey tylko miesiąc bo mnie zaczęło wysypywać i zwątpiłam. Co do sensilab cerin mam ochotę się skusić ale boję się tego bratka w składzie... Chodzę do dermatologa no i moja cera jest w miarę miarę (oby nie zapeszyć). Też bym chciała się dowiedzieć opinii na temat stosowania Sensi :)

Gość iwona04
nie zastanawiałabym się nad tym suplementen gdyby nie karta w nowej dziewczynie z upustem na ten suplement- 10 zł zastanawiam się czy wypróbować ale chciałabym najpierw zobaczyć jakieś opinie pozdrawiam

Gość lolka ta od bolka
jak wysypuje to znaczy ze organizm sie odtruwa i wychodza toksyny

Gość asiuulkaa
Ja kupiłam dlatego że miałam zniżkę 10zł z "Dziewczyny". Używam na razie drugi dzień, zobaczymy jakie będą efekty.

ja używam 3 tydzień. musze powiedzieć, że po tygodniu zaczął sie wysyp ale tweraz jest już lepiej. kupiłam 60 tabletek i mam zamiar wybrac do konca i dalej jak bedzie dobrze. reasumując polecam spróbować

Gość star23
ja koncze juz 1 opakowanie efektów chyb abrak ale ponoc trzeba czekac 8 tyg za to paznokcie sa lepsze:)

Gość kingula24
ja też mam upust z dziewczyny i też zamierzam kupić.

używam sensilab od 15 dni, mialam mało pryszczy 3-4 ale chcialom sie ich pozbyć no i teraz mam na samym czole około 10, ale wierze że to faza oczyszczenia i póżniej bedzie lepiej

Gość dd.victoria
jeśli wysypuje na początku to nie oznacza że organizm się odtruwa tylko oczyszcza. to jest na tej zasadzie, najpierw wszystkie zanieczyszczenia które są w skórze muszą wyjść żeby całkowicie sie oczyściła. także nie powinno was to przerażać. macie tylko wgląd ile macie toksyn wewnątrz skóry. jednak najlepszym sposobem na trądzik jest kwas pirogronowy. u kosmetyczki 25% .u lekarza 50% . i ma na zadaniu zrobić to wszystko co sensilab cerin tylko 3razy lepiej. Jeden minus 6-8 zabiegów u kosmetyczki i tylko w ciągu jesieni i zimy. ponieważ światło słoneczne może wywołać nieodwracalne plamy lub blizny. Można kupić ten kwas na allegro. jednak nie profesjonalne korzystanie z niego może na robić więcej efektów ubocznych niż to warte. efekty jednak są niesamowite!

Gość Agulek ;))
Kocham te tabletki ! Od pięciu lat walczę z trądzikiem i wreszcie trafiłam na coś dobrego ;D Wyrzuciłam kupę kasy na jakieś maseczki peelingi, kremy, toniki, itp. Brałam też tabletki Cera Nova, ale są do niczego ! Wysypka owszem jest, ale wolę maleńkie prawie niewidoczne krostki, niż ogromne czerwone bąble, przez które chciałam zapaść się pod ziemię. Naprawdę polecam, Pozdrawiam ;D

Gość malgosiaxxx
Ja stosuję też od 3 msc i powiem Wam, że nie ma co przerażać się pierwszymi dwoma tygodniami, bo rzeczywiście wtedy cera się oczyszcza ale potem na sobie zauważyłam znaczne zmiany. Cerę mam świetlistą, ale nie świecącą. Co najważniejsze wygląda zdrowo i nie mam zaczerwienień.

Gość basia:*
a ja to biore od 10 dni bo chce zamienic leki na suplement. wyszlo mi tylko pare rzeczy i juz jest lepiej :) mam tylko jeden problem po tym - jak to lykne rano to jest mi niedobrze jakies pol godziny :/ ale wole sie przemeczyc i odstawic w koncu te hormony niszczące organizm :(

Gość malgosiaxxx
Tak, zgadzam się, że hormony bardzo potrafią zniszczyć organizm. Ja jak brałam to byłam już o krok od mega żylaków, całe szczęście w porę je odstawiłam i nie zrujnowałam sobie nóg na całe życie. Później przez pewien czas stosowałam plastry, alez hormonami pożegnałam się już ponad rok temu, potem przez związałam się z Cerinem i jestem zadowolona z moich ostatnich wyborów. Nie truję się, a i cera jest ładna ;)