Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domenika26

za 4 dni robie sobie taki tatuaz, co sądzicie?

Polecane posty

Gość nie lubię gotowanych ryb
ja za tatuaz chiński tak gdzieś 3cm na 3cm zapłacę 400 zł

Fajnie -> bo kiedy pierwszy raz w zyciu zobaczylam ten motyw (mialam ok. 15 lat) to mnie niesamowicie urzekł. Minelo 9 lat i nadal tak czuje, wiec mysle, ze to jest to. Pasuje idealnie do tego co czuje,, na codzien zyje szybko, wiecznie podrozuje, robie ekstremalne rzeczy, jestem silna osobowoscia itd. Ten tatuaz to troche taka przewrotnosc- dla osob, ktore mnie znaja na codzien- pewnie sie zdziwia, ze akurat milosc a nie cos w stylu "zyj szybko, umrzyj mlodo" :P Ale tak czuje, to jest to- nie chce sie zastanawiac nad tym, ze ejszcze inne osoby taki mają, on będzie moj :) Narysowany bedzie reka mojej ukochanej siostry, ktora jest malarka i dopiero przeneisiony na moje cialo. To tez wiele dla mnie znaczy.

jestem notorycznym oglądaczem na kanale discovery travel & living, Miami Ink-studio tatuażu, robi tam właściciel studia tatuaże przypominające dzieła sztuki....

ty się nie znasz...tatuaze mają upiększac a nie szpecić...a cała wytatuowana ręka brzydko wygląda...

Nie lubiąca gotowanych ryb- nbo korwa, szczyty głupoty osiągnęłaś tą chamską wypowiedzią Nie śmieję się z 1 wzorku, tylko z autorki Poyebało cię??? Po choy mnie wyzywasz debina piczko????

z siebie się smiej kretnie...chodzi mi o chinski znak który miała dziewczyna z innego topiku...jak debil się wypowiadałes...ale ze ty chcesz cała łape oszpecic to jest ok i wszyscy mają się zachwycać :o:O

ej sluchajcie, troche tolerancji :) Kazdy neich ze sowim cialem robi, to na co ma ochote dopoki nie krzywdzi tym innych. Mieszkalam rok w USA- tam wlasciwie ciezko znalezc czlowieka (biznesmena, bezdomnego, blondi ze sztucznymi cyckami) zeby nie mial tatuaza- tam dopeiro sa porazki, ale problem polega na tym ,ze ludzie np. w ciagu 30 minut decyduja sie na tatuaz i robia sobie go bez przemyslenia zupelnie. Pracowalam raz z dziewczyna, ktora przyszla do pracy i mi opowiada, ze byla na imprezie, obudzila sie rano na mega kacu, zjadla sniadanie itd. i nagle patrzy a obok lozka lezy koszulka z logo salonu tatuazu- i nagle jej sie przypomnialo! Po pijaku w srodku nocy z przyjaciolka zrobily sobie malutkiego kwiatka pod pępkiem :O :D W sumie bardzo mnie wyluzowal pobyt tam i podejscie ludzi do ciala/ tatuazy- raz sie zyje, to "tylko" nasze cialo- jesli rozumiecie, o co mi chodzi...

bmblondyn- bylam w tym studio, o ktorym piszesz, z reszta ogladam tez czasem ten program :) Ja bym chciala, zeby moj tattoo byl mocno czarny (nie wyblakły) i taki... idealny- idealne kreski, mam nadzieje, ze to sie uda

na czole sobie wytatuuj ''jestem debilem''...będzie do ciebie pasowało jak ulał...widzisz jak to jest jak ktos się wysmiewa z tatuazu kogos innego....tak jak ty teraz pewnie czuła się autorka tamtego topiku...tez sie pewnie wkurzyła ze wysmiewałes sie z je tatuazu..

raz sie zyje, to "tylko" nasze cialo Właśnie !!!! To tylko barwnik pod skórą!!! Ale w ciemnogerodzie moherowym to nadal ,,oszpecenie się" i wyznacznik bycia bandytą Żałosne!!! Nasze ciało i tak się pomarszczy i zestarzeje- wi9ęc czemu mamy sobie tego odmawiać? Już nałogowe chodzenie do solarium bardziej mu szkodzi niż barwnik

ja praktycznie codziennie oglądam Miami Ink....super tatuują...ale sami poprzeginali ze swoimi tauazami :O

ja tylko w tv oglądam, ale podobają mi się tatuaże robione przez tą dziewczynę i to co ostanio widziałem , królowa wody, cudo, jestem zachwycony umiejętnościami tych tatuażystów.

Gość gfhjgfjf
mogła sobie nie robić idiotycznych sajgonek ewentualnie z czasem je przerobić w jakiś fajny motyw, to nie takie trudne jak się wydaje a tak to sajgonki są obiektem kpin :D

Gość do gotowanych rybb
dla ciebie to przegięcie a oni robia ich coraz wiecej i wiecej bo je uwielbiaja i za bardzo nie nteresuja ich takie matoly jak t:(

kat super robi portrety...

na czole sobie wytatuuj ''jestem debilem'' Piierdol się, kretynko, z nikogo się nie wyśmiewałem- obraziła mnie no to jej odpowiedziałem Przeczytaj ze zrozumieniem, jeśli oczywiście umiesz, tamten temat jeszcze raz- to zobaczysz.

nie chce mi się z tobą gadac :O

Gość gfhjgfjf
powiedziała ryba tonem bogusia lindy :D

Harleya nie mam bo mi źli ludzie z WORD-u nie chcieli dać prawka na motor :) :) :) :) Gdyby nie to- miałbym, kocham jazdę jednośladem na tyle, że mam skuter- wiem, marny substytut, ale co zrobić????????

rozumiem ze uwielbiają...ale jakis umiar tez trzeba mieć...

Satanistyczny- jak masz zamiar obrazac tu "autorke" to idz moze na jej topic bo mi sie nei chce tutaj sluchac bluzgow nt. kogokolwiek. Zalozylam go w innym celu. Chcialam pogadac o tatuazach a zrobil sie syf bo masz jakis problem.

Nie obraziłem nikogo poza antyfanką gotowanych ryb, która pierwsza zaczęła, więc w czym problem???? kretyn z ciebie Od tych słów się zaczęło- sprawdź.... Rozpocząłem nastawiony pokojowo

archanioł skoro jestes fanem tatuazy (oprócz chińskich znaków bo według ciebie wszystkie oznaczają sajgonki) to wrzuć tu zdjęcie jakiegoś swojego tatuazu...pochwal się jaki ty masz gust co do tatuazy

JESZCZE RAZ- gdzie do ciężkiej cholerci napisałem JEDNO SŁOWO O SAJGONKACH????? Mylisz moje wypowiedzi z wypowiedziami innych osób To już nie jest głupie, to jest smutne A co do fotek dziar to nie wrzucę bo po prostu ich nie mam- ot co.