Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domenika26

za 4 dni robie sobie taki tatuaz, co sądzicie?

Polecane posty

Gość nie lubię gotowanych ryb
po wewnętrznej stronie nadgarstka

nie lubie gotowanych- oo mi sie badzo podoba to miejsce, moja kolezanka ma tam czarny klucz wiolinowy (jest wokalistką w nowym jorku) a druga- Brytyjka ma motyla- ale w ogole nie tandetnego- swietnie zrobionego, namalowanego przez przyjaciolke jej mamy, ktora zmarla na raka kilka dni po tym jak go narysowala, ona tym uczcila jej pamiec i twierdzi, ze przynosi jej szczescie. Mi sie jeszcze bardzo podoba tatuaz Rihanny, choc za nia nie rpzepadam ani nei slucham tego typu muzyki to uwazam, ze tatuaz jest na maxa kobiecy i po prostu sliczny :) : http://socialitelife.celebuzz.com/images/2008/04/rihanna-chrisbrown-photos-040908-09-thumb.jpg

Gość nie lubię gotowanych ryb
te gwiazdki tez mi sie podobają...podobają mi się tez znaki chinskie wzdłuz całego kręgosłupa-tez to fajnie wygląda...

mi sie podobaja u faceta tatuaze wzdluz kregoslupa ja akurat nie ejstem zbytnio zwolenniczka chinskich znakow akurat... mysle, ze to chwilowa moda i mozna tego w przyszlosci zalowac, chyba, ze jest sie absolutnie pewnym to wtedy ok :) a ile masz lat?

Gość ja to myślę
fajny tatuaż to dopiero jest napis "Sokołów" wytatuowany na parówce.