Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja1978

Jak znowu uwierzyć?

Polecane posty

Gość Patrycja1978

ktos kogo bardzo kocham, już mnie kilka razy okłamał. Jak uwierzyć, że tym razem jest inaczej? ostatnio wyjechał, służbowo, i nagle okazał się, że nie tylko ja odliczam dni do jego powrotu. Kobieta z która mnie zdradził, dokładnie dzień po dniu odchacza kolejny, co zbiega sie z datą jego powrotu. Zbieg okoliczności? Wyszło bardzo przypadkiem, z opisu jej gg.Niestety, ten numer wyrył mi się w pamieci, nie oparłam sie ciekawości, zajrzałam, i teraz wpatruję się w ten wirtualny numer znienawidzonej osoby i nie wiem, co zrobić. Dlatego pytam, co zrobić, uwierzyć w zapewnienia ze to przypadek? ze on juz nie ma z tym nic wspólnego? Odsunąć się? nie wiem. Po tylu latach bycia razem nie wiem... jest mi strasznie źle.

Gość Majowa panna
Dlaczego ja nienawidzisz, a nie jego? Ale to tylko na marginesie... Nie wyglada to dobrze. Trudno uwierzyc w taki zbieg okolicznosci. Z pewnoscia chodzi wlasnie o jego powrot. Ale z drugiej strony, ona odliczac moze, bo to nic zlego, wazne, czy on sie dalej z nia spotyka, czy nie. Pogadaj z nim koniecznie, bo inaczej bedziesz sie meczyc.

Gość Patrycja1978
Majowa panno, tak wiem, ze jego powinnam nienawidzić bardziej, ale to strasznie trudne pomyśleć o tej drugiej jako tej, która też ktoś zranił. Wiem, ze jeżeli powie mi, ze tamta po prostu nie daje za wygraną, ale dla niego to przeszłość, bede musiała albo uwierzyć, albo powiedzieć żegnaj. Ale dziś czuję, ze to, co przez miesiące próbowałam zagłuszyć, po prostu eksplodowało.

Gość Patrycja1978
nasi znajomi własciwie o niczym nie wiedzą, a osobie, której mogłam powiedziec wszystko, nie mam sumienia zawracac głowy, zeby mogła cieszyc sie swoim dopiero co narodzonym dzieckiem. Dzisiaj czuje że swiat jest dla mnie za duży:(((

Gość Zimowa
Patrycjo, wykasuj jej numer ze swojego gg, bo inaczej bedziesz sie strasznie meczyc. Odlicza? To niech to robi. To jej problem, ze czeka. A on jest z toba i do ciebie wraca. Nie psuj sobie humoru, bo nie warto.

A w co ty chcesz wierzyć skoro ona nadal ma z nim kontakt? skoro nadal na niego czeka? Nie bądź kolejną głupią idiotką, która raz wybaczyła a potem płakała gdy facet spóźnił się godzinę do domu. Ok wybaczyłaś mu raz - Twoja sprawa - ja bym nie wybaczyła - ale skoro masz jakiś tam dowód że oni nadal mają kontakt... no sorry... wierzysz, że ona za nim czeka a on ma ja w dupie? gdyby tak było - nie wiedziałaby o tym wyjeździe, gdyby tak było - nie czekałaby na niego. Nie masz co się łudzić... a to, że jest z Tobą i do Ciebie wraca nie oznacza że się z nią nie spotka następnego dnia...

Gość Patrycja1978
tylko ze tak strasznie trudno powiedziec żegnaj komus kogo się kocha i dla kogo poswieciło się duuużą część swojego życia

Gość a moim zdaniem za szybko
zagadaj do niej jako facet i zapytaj na kogo tak czeka