Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izunia1988

czy to ciąża??

Polecane posty

Mam nadzieje że wypowiecie się na mój temat. Cykl mam nieregularny raz 28 dni a nieraz 33-34 dni..Ostatnio dostałam okres 18 lutego a skączył mi się 24 lutego. Z chłopakiem kochałam się z 27 na 28 lutego, bez zabezpieczenia i on skączył we mnie. Owulacje miałam 4 marca. Wcześniej przez rok brałam tebletki antykoncepcyjne..i przestałam barać już 4 miesiące temu aż do teraz.Czy mogę być w ciąży?? Wiem że jest jeszcze za wcześnie na objawy..ale cały czas mnie boli na dole brzuch...jak coś zjem to nadal jestem głodna..dwa dni temu mialam biały śluz..i strasznie czuje sie zmęczona a także cześciej niż zazwyczaj oddaje mocz.. Pytam się was..bo może coś wiecie...gdyż do okresu mi dużo czasu jeszcze pozostało...a na test ciążowy chyba jest jeszcze za wcześnie??

Gość sorry ale kryształowe kule
nam sie zepsuly nie lepiej zorbic sobie test w laboratorium z krwi niz pytac na kafeterii? przeciez my nie mozemy tgo wiedziec...

Gość Echm...
Test ciążowy da rade już teraz, bez tego nie ma co się martwić :) I marsz do apteki!

Hmm... w sumie z tego co piszesz to już masz objawy :] Ale lepiej zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki ;]

Właśnie test ciążowy cały czas leży w domu...i nie wiem czy go teraz zrobić...bo jest na nim napisane że 10 dni po stosunku już jest wynik..ale czy będzie wiarygodny?;/

Zrób... powinien być wiarygodny. Ale mozesz teraz zrobic i np. za tydzien :)

Tak pochwale się- i mam nadzieje że wyjdzie pozytywny- choć nie wiem jakby to przyjeła moja rodzinka;)..ale chyba zrobic jutro z rana??

Tak, pierwszy poranny mocz da dorby wynik :D to czekam :D powodzenia :)

jakie objawy ma? biały śluz niekoniecznie musi byc objawem ciazy ...zemczenie moze byc od tego ze zmienia sie pora roku ...brzuch moze bolec na okres...ten głód to moze byc podswiadoma wkreta jej mozgu..a mocz w ciazy oddaje się czesciej to fakt ale czeste oddawanie moczu w ciazy jest spowodwane tym ze dzidzia jak rosnie po prostu "cisnie" mamie na pecherz w poczatkowych tygodniach czyli teraz nie ma takiej opcji bo dzidzia jest zarodkiem dopiero i ma kilka centymetrow... stresowac i zastanawiac sie czy w ciazy jestes bedziesz mogła dopiero jak nie dostaniesz okresu bo poki co masz jeszcze troche czasu do spodziewanej miesiaczki....

Gość yty
🌼

Ale mogą to być objawy ciąży o.O nie powiedziłam ze na 100% bo peło powodów może być dlaczego jest zmęczona itp....

najabrdziej wiarygodny bylby test z krwi...bo ten z moczu moze wyjsc negatywny jesli stezenie beta gonadotropiny bedzie male...

Gość JAA23
Iza napisała, że okres skończył sie Jej 24.02, wiec 12 dni temu... To zdecydowanie za szybko na test i... jakiekolwiek symptomy... :( (Kochana- od zapłodnienia do zagnieżdżenia komórki jaj. w jamie macicy to ok. tydzień. Tydzień po zagnieżdżeniu możesz robic test... Aczkolwiek poczekałabym na Twoim miejscu chciaż do dnia spodziewanej miesiączki. Nawet jeśli jesteś w ciąży, to stężenie hCG może byc zbyt małe i test go nie wykryje, więc po co na zapas się zamartwiac? Póki co dużo cierpliwości ;)