Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama27

mąż który nie kocha....

Polecane posty

mialo byc milo,wspolne zycie plany,jak w bajce...bajka okazala sie okrutna. 3 lata po slubie,2 letni synek i on za granica a ja chodze jak otumaniona myslac codziennie co sie tam dzieje jak mnie nie ma,wczoraj sie poklocilismy przez moja zazdrosc,powypisywalam kilka zlych sms-ow nie dzwoni od wczoraj...coraz czesciej mysle o rozwodzie bo takie zycie nie dla mnie,nie dla mnie bicia,upokorzenia pod kazdym wgledem,brak czulosci...odrobiny milosci ,ktora bym widziala. Chcialabym zostac,dogadac sie,ale czy warto??? Czy wy tez tak macie,mezów którzy nie pokazują wam jak bardzo jesteście dla nich ważne a wręcz przeciwnie???

Ja jestem facet, ale powiem Ci, ze jak Twoj maz traktuje Cie tak przedmiotowo nie ma sensu tego ciagnac Jestes mloda bedziesz miala wiele szans by ulozyc sobie zycie ;)

ja wiem,to wiem...tylko widzisz kobieta,która kocha jest w stanie wybaczyć wszystko...

Ale wazniejszy od wybaczenia jest honor moze jak dalabys do zrozumienia ze masz go dosc to sa Cie przeprosi? Postaraj sie udac, ze Cie on w ogole nie obchodzi na facetow to dziala ;)

i to jest to ze ja tak sobie obiecuje za kazdym razem...i nic z tego nie wychodzi...widzisz on teraz nie odbiera telefonu,a ja siedze i mysle i dzwonie...

Gość pobożne życzenia
Mylisz się, Autorko: kochająca kobieta wybacza do czasu. Byłam tak ogłupiała jak Ty dzisiaj: odejśc czy zostac? Zostałam i bardzo tego żałuję. Zmarnowałam kilka lat życia oczekując na cud okazywania uczucia. A on je okazywał...Innej :(

A moze zamiast dzwonic pogadaj na kafe ze mna i innymi ludzmi :) ja zawsze wyslucham kazdego wiec mozesz smialo pisac na mail :) staraj sie nie myslec o nim choc przez chwile musisz podjac decyzje bo jesli jej nie podejmiesz i zostaniesz w toksycznym zwiazku to moze sie to naprawde zle skonczyc, a jest wielu facetow (napewno) ktorzy by Cie szczerze pokochali :) Wiem, ze mam inny sposob myslenia troszke bo facet jestem, ale tak wlasnie ten problem widze :)

pitus166 i widzisz facet od faceta sie rozni tylko ja nie rozumie jak moze sie roznic milosc do kobiety,ktorej sie przysiegalo wszystko.Czy to tak wiele? chcialabym kochac i byc kochana,daje tyle milosci ile moge dac...jestem zazdrosna bo kto by nie byl,zwlaszcza jesli tej drugiej osoby nie ma obok nas...ale nie zniose juz takiego traktowania-przedmiotowo.

A tak na marginesie to myslisz ze po co weszlam na kafe....?bo tutaj zawsze jest ktos kto cie wyslucha doradzi:)

Sa rozni faceci. Ty najwyrazniej trafilas na takiego dla ktorego przysiega nie znaczy nic. Ja bardzo Ci wspolczuje, ale jednoczesnie prosze Cie o to bys nie niszczyla zycia swojego. Napewno Jestes bardzo wartosciowa kobieta dzis duzo jest plaskich nie znajacych milosci, ale Ty potrafisz kochac jakis facet to doceni uwierz mi :) on pokocha Ciebie i Twoje dziecko, a Ty jego :)

pitus166 akto by chcial kkobiete z dzieckiem???kocham i to bardzo to prawda,ale czy wystarczajaco mocno?

nie chce marnowac swojego zycia na ptania czy mnie jeszcze kochasz,bo to nie ma sensu jesli ci ktos tego nie okazuje na codzien...

Ale nie mow sobie kto by chcial kobiete z dzieckiem, dla mnie np. jak bym pokochal kobiete, a ona mnie dziecko niestanowilo by zadnego klopou, tymbardziej, ze bardzo lubie dzieci glowa do gory ;) i pamietaj musisz wiedziec, ze najwazniejszy jest honor, pomysl tez o tym, ze jak dziecko Twoje bedzie sie wychowywac w takim zwiazku jak Twoj i Twojego meza moze to wplynac fatalnie na ksztaltowanie jego osobowosci i psychiki. Musis tez myslec o sobie i swoich potrzebach wystarczy troche odwagi by zmienic zycie ;)

nie chce marnowac swojego zycia na ptania czy mnie jeszcze kochasz,bo to nie ma sensu jesli ci ktos tego nie okazuje na codzien... wiec nie pytaj tylko zmien swoje zycie :)

i ładne masz motto przewodnie:)nauczmy sie zyc na ziemi...

Bardzo sie staram byc optymista :) a to motto to wspaniale slowa musimy sie nauczyc zyc na ziemii, to jest trudne, ale wyboru nie mamy :)

Staraj sie byc optymistka bedzie Ci latwiej :) Masz buziaka na pocieszenie :* i kwiatka na dzien kobiet 🌻 i usmiechnij sie ;)

Gość hhhhhhhhhhhh
mama26-ta liczba mówi o twoim wieku, jeśli tak to mamy tyle samo lat i podobny porblem, ja też kocham a on nie i też mamy dziecko, on za granicą z tym że nie jestesmy razem odkąd wyjechał, skończyło sie to wszytsko po jego pierwszym urlopie

Gość po co byc z kims
kto cię nie kocha? wiem, gdy jest dziecko sprawa jest trochę trudniejsza, ale męza przeciez i tak nie ma na co dzien, tak? nigdy nie wiadomo co czeka za zakrętem, więc usmiechnij się i bądz dobrej mysli

Skoro Jestes gotowa do walki to ja jestem z Toba :) i pamietaj-mozesz pisac na gg :)12188835 zawsze wyslucham i doradze :)

gg podalem, bo s tad bede musial za jakis czas zniknac :) bede Cie wspieral :) w Twojej walce :)

a mozesz na mail sie zwierzyc :) zawsze wyslucham bo bede musial za jakies pol godzinki zniknac stad :)