Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość voina

BĘDZIE WOJNA ŚWIATOWA!!!

Polecane posty

Gość voina

Jest kryzys globalny zmierzający do wojny. wszystkie przepowiednie o nim mówiły i się sprawdzają. Co noc śni m się wojna-jestem po takich nocach wykończona.... Jak przygotować sie do wojny? Ktos też o tym myśli?

Gość Erwin Rommel
Zacznij kopać okopy w ogródku:classic_cool:

Gość zonk.......
zamiast ziemniakow wykop na polu bunkry :classic_cool:

Gość Teyyyyyy
trza zrobić ściepe narodowa i kupić bombe atomowa:o

Gość voina
dotknie, juz dotyka-ten kryzys- zaboli bardziej słabego, czylibiedna Polskę niz tłustego, czyli Europe Zach. A kryzys ekonomiczny, dalej moralny-apatia, beznadzieja to przyczynki to ruchów nacjonalistycznych, a nawet faszystowskich Poza tym będzie to wojna nuklerna, która nie ma granic. Co prawda też słyszałam , ze Polska ma cudownie ocaleć, ale nie wydaje mi sie to prawdopodobne-jak juz jej nie ma w sensie ekonomicznym, czyli podstawowym.

nie dotknie Polski:) nie bede sie zaglebiac mocno w temat ale powiem tak... byl kiedys pewien mezczyzna (jasnowidz) bardzo znany w swojej okolicy (nie jest to historia wymyslona, mezczyzne tego zna osobiscie duza czesc mojej rodziny, tzn. znala bo od kilkunastu lat niezyje) Jezdzilo do niego wiele znanych osob. Jednak Pan X nie kazdemu chcial przepowiadac... w zasadzie byl troche dziwaczny i nieobliczalny;) ale jakbym Wam poopowiadal co przepowiedzial mojej rodzinie to byscie nie uwierzyli.. On wiedzial nawet dokladnie kiedy umrze (i glosno o tym mowil..) Nie musicie wierzyc ale gdybyscie go znali...niesamowite... W kazdym razie trzecia wojne tez przewidzial ale mimo ze bedzie ona naprawde blisko to Polski bezposrednio nie dotknie.