Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkoona

Właśnie ze mną zerwał

Polecane posty

Gość tylkoona
hmm na jedno odpowiedziałam ze byliśmy rok i 2 miesiace , a ja mam 24 lata on 25 .

Cierpią tylko porzuceni, a ci co odchodzą mają to gdzieś... Najgorzej jest zostac porzuconym, tęsknota potrafi nieźle dać w kość

Gość tylko onaa
Pogada ktoś ze mną?

Gość anuz
Ja moge porozmawiac?Jaki masz problem?????????MOze bede mogla tobie pomoc????

Gość tylko onaa
Moj problem to jak sobie z tmy poradzic :(

Gość anuz
Ja niemoge spac i od rana sie dołuje i płacze i slucham tego: Varius Manx "Najmniejsze państwo świata" albo tego Dj Aligator feat. Heidi Degn - Close To You.

Gość tylko onaa
Też dziś nie mogłam spać. A teraz musze siedzieć w pracy i sie powstrzymuje żeby się nie rozryczeć . A co u Ciebie się stało ?

Gość anuz
Bylismy z facetem.Rozstalismy sie.Niemielismy kontaktu ze soba przez 4 miesiace.Az miesiac temu sie odezwal.I chcial odnowic kontakt.Niechcialam tego ale zgodzilam sie.Spotykamy sie od tego czasu.I wrocilo wszystko ze zdwojona sila.Czuje ze niebedziemy razem i to boli.

bo wy kobiety potraficie dokopać jednym słowem tak że zaboli. wiem co to znaczy bo mam taką właśnie żonę... facetowi na czymś zależy, stara sie zorganizować coś żeby gdzieś wyjść - to Wy potraficie zniszczyć to jednym zlośliwym zdaniem. I się potem jeszcze dziwi, co się stało skoro to tylko wymiana zdań.... :] ach te kobiety. Nie mówie że wszyscy faceci są ok - ale to głównie przez kobiety rozdpadają się związki. Właśnie jesteś tego przykładem :)

Gość tylko onaa
Może nie zdaję sobie z tego sprawy, że jestem złośliwa. Ale nie jest to miłe gdy facet w dniu kobiet pyta sie czy wymyslilam gdzie pojdziemy cos zjesc i jeszce mi mowi ze moglam sprawdzic w necie godziny otwarcia knajp:(

to tego akurat nie rozumiem. Miałaś swoje święto i on powinien wszystko zorganizować....

Gość tylko onaa
Właśnie , powiedział ze nie miał czasu bo był w pracy. Ja powiedziałam , ze nie musimy nigdzie iść. I dlaczego to niby ja mialam czegos poszukac? Powiedziałam ze mi przykro trochę bo myslalam ze mnie chce gdzieś zaprosić. No i wyszło że się CZEPIAM. Dlaczego faceci są tacy uparci?

Gość anuz
I to jest powod przez ktory niejestescie juz razem???????Ile juz niejestescie razem??????????

Gość tylko onaa
Nie to jest pretekst . Rozstaliśmy się wczoraj bo powiedział ze to jest ostatni raz kiedy się czepiam. Ze kocha mnie ale nie bedziemy razem bo do siebie nie pasujemy. Ze ja się ciągle czepiam . Wczesniej powiedzial ze jak sie cos jeszcze raz sie wydarzy ( jakaś kłotnia) to sie rozstaniemy.

Gość anuz
A czuje ze do siebie wrocicie.Jesli ciebie kocha i zalezy mu na tobie.Powinniscie sobie wszystko na spokojnie wyjasnij, porozmawiac sobie.I bedzie dobrze.Trzymaj sie.

Gość tylko onaa
Nie chce ze mną gadać

Gość panterka009
wiem ze to co powiem moze byc ciezkie ro realizacji ale mysle ze powinnas wziac sie w garsc, mianowicie - umów sie do dobrego fryzjera i kup sobie jakis fajny ciuch. zajmij sie czyms co lubisz zeby nie myslec w wolnym czasie o nim i poczekaj cierpliwie. faceci czesto zachowuja sie gorzej niz dzieci i on jest tego przykladem. moze gdzies tam mialas gorsze dni i sie nazbieralo az w koncu nie wytrzymal i z toba zerwal. daj mi troche czasu, niech zateskni a mysle ze zateskni na pewno. Ja jakis czas temu mialam podobna sytuacje tylko klotnie byly powazniejsze. Tez uslyszalam ze tylko sie czepiam i udowadniam ze ciagle cos robi nie tak i rozstal sie ze mna. i chociaz bylo mi bardzo ciezko pomyslalam ze na troche sobie odpuszcze i zadbam o siebie dla siebie. Az w koncu zatesknil za mna, oboje pewne rzeczy przemyslelismy i aktualnie probujemy spokojnie i rozmowami odbudowac nasz zwiazek wiec łepek do góry i na zakupy :)

Gość tylko onaa
Dzięki za wpisy. Etap tęsknoty po rozstaniu mamy juz za sobą bo rozstaliśmy się keidyc na tydzień i bardzo tęskniliśmy. Tez postanowiliśmy wtedy , że będziemy na spokojnie sobie wszystko tłumaczyć było dobrze przez jakiś czas . Teraz znowu on za kazdą rzecz wychodzi i zrywa. :(

Gość panterka009
hmmm no to niedobrze, musicie sie uczyc na wlasnych bledach...facet jak dla mnie wyglada na duze dziecko jesli rzuca cie z powodu knajpy i taki dzien kobiet Ci funduje..a co takiego mu powiedzialas?

Gość tylko onaa
Wydaje mi się że to był tylko pretekst . On się nabawił jakiejś nerwicy mówi ze to przeze mnie. Strasznie krzyczy a powód jest wogóle nieadekwatny do sytuacji. Ja nie wiem czy to moja wina czy to siedzi w nim. A wiesz nawet nie pamiętam co mu powiedziałam a on twierdzi , ze powiedziałam "po co mi to proponujesz jak wczesniej nie wiedziales gdzie idizemy" i to bylo zlosliwe wedlug niego . Wiem chore .

Gość tylko onaa
Na co on powiedział, że nie miał czasu niczego znaleść bo był w pracy i ze ja mogłam poszukać. Więc ja się go pytam dlaczego ja miałam szukać i ze dla mnie to nie musimy nigdzie isc mozemy w domu posiedziec. NO to juz był foch . Odwiózł mnie do domu i powiedzial ze to konie cze jest tak jak było wczesniej. Próbowalam z nim pogadac ale zaczal sie wydzierac ze nie bedzie mial wiecej przeze mnie stresow i nie odbiera tel .

Gość panterka009
wiesz moglas przemilczec juz to :) ajjj dzieci dzieci...chociaz samej zdarza mi sie zachowywac jak dziecko :)moze zastanow sie czy gra jest warta swieczki.... i czy chcesz spedzic reszte zycia z facetem ktorego nie stac na to zeby choc troche sie wysilic i ktory rzuca kobiete z powodu jednego zdania. Ale zastanow sie tez nad soba jesli ci na nim zalezy czy naprawde nie bylo ostatnio tak ze negowalas kazde jego slowo. i zajmij sie soba zbey jak cie zobaczy pozalowal swojej decyzji:) ja musze uciekac trzymaj sie:*

Gość tylko onaa
Właśnie przez jedno zdanie. :(

Gość panterka009
dziewczyno nie dzwon do niego, daj mu odpoczac...naprawde...niech sam doprowadzi siebie do porzadku i jak ochlonie to niech sie zastanowi czy dobrze zrobil jesli facet jest madry i wart zachodu to zrozumie ze przegial a jesli nie zrozumie to radze ci uciekaj poki mozesz...i narazi enaprawde nie pisz nie dzwon bo jak facet widzi ze tobie zalezy bardzo to jest spokojny bo wie ze i tak cie nie straci, a jak przestaniesz sie odzywac to jesli cie kocha zacznie sie zastanawiac i poczuje jak to jest bez ciebie i bez smsow itd itp:) lecem bo muszem :)

Gość panterka009
zatsanow sie dobrze bo jedno zdanie moglo przewazyc po prostu...zbieralo sie zbieralo az w koncu sie przelalo..

Gość tylko onaa
No dobrze to podsumowałaś. Przelało się. Już się tego nie da odkręcić. Dzieki ze chciało ci się coś napisać

Gość tylko onaa
jeju mam ochotę coś zrobić takie milczenie mnie męczy, ile jeszcze bedę ciągle o nim myśleć

Gość caffe_latte
Ajj... Moj zwiazek rozpadl sie niecaly miesiac temu, do tej pory nie moge sie pozbierac. Ja tez zbyt wiele gorzkich slow wypowiedzialam, obrazilam go i w koncu oswiadczyl mi, ze sie chyba wypalil, ze nie podejmie pewnych znaczacych dla nas decyzji i nastapil koniec. Poczatkowo myslalam, ze jest na mnie zly, ze wroci, ale on nie wraca. Nie mamy ze soba zadnego kontaktu poza smsem od niego na Dzien Kobiet... Trzymaj sie i nie odzywaj sie jako pierwsza!

Gość tylko onaaa
Mi powiedział ze to definitywny koniec. NIe pasujemy do siebie chrakterami tak powiedział. Jak nie myśleć :((((((((((((