Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa życia

Petting a sex

Polecane posty

Gość Ciekawa życia

Witam, mam 16 lat, jestem dziewicą, wraz ze swoim chłopakiem uprawiamy petting, podczas tych 'orgi' mieszczą mi się w pochwie spokojnie 2 palce, moje pytanie brzmi nastepujaco... czy to dobrze? bo wiem, ze niektore dziewczyny ktore sa dziewicami to czasami jeden palec sprawia im wielki bol...

Gość onaaaaa19
Też chciałabym znać odpowiedź na to pytanie :P

Gość z0mfg
no problemo! to bardzo dobrze bo to oznacza jak sie kiedyds bedziesz ruchac to jak Ci Twoj facet wsadzi ptaka to nie bedzie tak bolalo. pozdrawiam ;P

Gość doswiadczona09
Pewnie, że dobrze, w przyszłości nie powinnaś mieć problemów :)

Gość Ciekawa życia
przed chwilą wstała i wykorzystałam sytuację że nikogo nie ma w domu. Zmieścił mi się cały świeży ogórek a do pupy cebula (oczywiście zawinięta w gumce). Nic nie bolało a przyjemność wielka

Gość Ciekawa życia
Przy okazji dodam, że mój pies (Bary) bardzo był zainteresowany. Nawet liznął mnie troszkę po muszelce. Jutro może posmaruję się nutellą i przetestuję jak Bary liże.

Gość Ciekawa życia
Prosiłabym o normalne wypowiedzi jak na człowieka przystało a jak masz pisać o Twoich fantazjach to sobie załóż swój temat albo sobie daruj ;]

Gość Ciekawa życia
I przy okazji podszyw - posty z 11.03 nie są mojego autorstwa ;]

Gość se
hahahahahhaha nie wiedzialam, ze orgia to dwie kochajace sie osoby chyba, ze liczylas jeszcze dwa wspomniane palce.. to tworzy fantastyczna czworke :D

Gość lubię ludzi
spokojnie... jak będziesz jeszcze bardziej podniecona to wszystko się zmieści ;P jak byłam dziewicą jeszcze to mojemu raz się udało 4palce włożyć :D ale byłam napalona nieziemsko ;P