Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furtka

czymogę być w ciąży jeżeli...

Polecane posty

Witam serdecznie. Półtora miesiąca temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Staramy się z mężem o dziecko. Ok. trzech tygodni temu zaczęłam czuć dziwny stan w podbrzuszu. Był to taki ucisk, ale nie ból. Trochę jak ktoś by mi położył na podbrzusze coś ciężkiego. Odczułam też wrażliwość piersi. Oddaję mocz co dwie godziny (wcześniej mniej więcej co 6 godzin). Ostatni okres miałam 6 lutego. Byłam prawie przekonana, że jestem w ciąży. 6 marca wieczorem nie mogłam usnąć, miałam uczucie jakby coś mi się strasznie rozpychało w podbrzuszu, ale nie czułam bólu. 7 marca rano pojawiło się krwawienie, w ciągu dnia ustało, a wieczorem i przez noc się nasiliło. Dzisiaj, 8 marca w ciągu dnia miałam mniejsze krwawienie, ale cały czas było. Ogólnie krwawienie nie jest aż tak obfite jak zazwyczaj podczas okresu. Nie wiem co o tym myśleć. Co to oznacza? Czy istnieje możliwość, że jednak jestem w ciąży? Jeżeli tak, to ile czasu mam poczekać ze zrobieniem testu żeby był wiarygodny? Czekam pilnie na odpowiedź. Za odzew z Pani strony będę baaaardzo wdzięczna.

zrob test.nie wydaje mi sie ze na pocztku ciazy odczuwala bys jakis ucisk na brzuch.pewnie tarz masz normalny okres i wkrecasz sobie,ze jestes w ciazy