Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam sobie len

jak pokonac lenia?

Polecane posty

Gość taki tam sobie len

jak w temacie. jak sobie poradzic z lenistwem i brakiem motywacji do dzialania? wyobrazcie sobie sytuacje, w ktorej ktos proponuje wam udzial w jakims wiekszym projekcie. otrzymujecie mozliwosci rozwoju, wolna reke w decyzjach, elastyczne godziny pracy dobra kase. mozliwosc awansu i po pewnym czasie zostanie jednym ze wspolwlascicieli firmy. firma dziala i sie rozwija, ma na koncie juz sukcesy, zadowolonych klientow i partnerow. ogolnie bajka. a wam sie k****a nie chce. ja jestem takim przypadkiem. nie sram, kasą, mam cele ktore chcialbym osiagnac, ktos pokazuje mi droge, a mnie sie poprostu nie chce :( jak z tym walczyc? jak wy sobie radzicie z lenistwem?

Gość śpiochulinda
no to mozemy so bie podac łapki, mam podobny problem trzeba to przepracowac, i wyrobic w sobie nawyk pracy, po pewnym czasie sie czlowiek przyzwyczaja albo... ...trzeba znalezc w tym autentyczna frajde, wtedy sie samo bedzie chcialo robic i sie samo bedzie robilo

Gość taki tam sobie len
heh, pierwsza zasada sukcesu, rób to co kochasz... i tu jest problem, malo co mnie juszcze bawi, wiekszość rzeczy albo mnie nudzi od razu, albo znudzenie przychodzi bardzo szybko :(

Gość sażem
ojej mam ten sam problem.. mi to się nic nie chce! siedzę ciągle na kafe :P

Gość taki tam sobie len
no i co nikt nic konstruktywnego nie napisze. sory wiem ze to nie temat o dziwkach, prawiczkach czy analu, ale moze znajdzie sie ktos na forum kto ma cos do powiedzenie? hmm?

Gość lucyferzyca jghjfh

Gość askhfha
uprawiaj jakis sport bieganie, plywanie itd wysilek fizyczny wydziela hormony szczescia i dodaje duzo energii