Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie coś wybrać

Sukienki ciążowe na wesele

Polecane posty

Gość dys tajm in orendż
ciuchy z japan style to zwykłe szmaty. Na zdjęciach wyglądają ok, ale ich jakość jest marna!!!

Gość 34567
jakosc marna nie marna -przeciez dziewczyna nie będzie codziennie chodzic w tej sukni tylko potrzebuje na jeden raz.

Gość dys tajm in orendż
tak tylko, żeby nie wstydziła sie w tym wyjść!!! Widziałam kilka ciuchów z japan style i żaden nie nadawał sie na wyjście ( o ślubie nie wspominając!!!!!)

Ja Tobie bym radziła kupić sukienkę typowo ciążowa.One są tak uszyte że brzuszek rośnie razem z nia,a te normalne mogą podnosić się Tobie z przodu. Polecam tą stronkę,są świetne sukienki.Na pewno coś wybierzesz.Zamawiałam tu kiedyś sukienkę więc pewna firma. http://www.pieknamama.pl/go/_category/?idc=id_50&OAID=8df3e14946c2c74177e139c496163387&page=1

Gość kawka332
PRINCPOLO-brawo -ladne sukieneczki na kazda okazje .jest faktycznie z czego wybierac.moze autorko z tej stronki cos sobie wybierzesz??

Te sukienki z linku Princpolo są super ! Szkoda że nie natknęłam sie na ten sklep jak w październiku w 7 mc szłam na wesele do koleżanki. Mierzyłam mnóstwo sukienek i te zwykłe robia sie krótsze z przodu przez odstający brzuszek.

Ciuchy są fajne .A cenowo to w sumie jak wszędzie :) 3 rzeczy u nich zamawiałam-sukienkę,bluzkę i spodnie.Byłam zadowolona. I co fajne że mają ciuchy w sumie na każdą okazjęi nie okazję :)

Gość Pomóżcie coś wybrać
Princpolo !!!!!!!!!!! Dziękuję Ci z całego serca za ten link. Są tam naprawdę świetne sukienki. Teraz to ja się zastanawiam nawet którą wybrać a nie zastanawiam się nad tym ,że nie mam co wybrać. Dziękuję

Gość sukienkiciążowe
Mam do sprzedania tunikę w kolorze wrzosowym, w której byłam na sylwestra, mogę przesłać fotki na mejla. Mój adres to sukienkiciazowe@gazeta.pl

Gość sukienkiciążowe
Sukienka jest z weluru i koronki, długość do kolan, rozmiar 38/40, jeśli jesteś zainteresowana, to dokładne wymiary prześlę z fotkami mejlem

Gość Pomóżcie coś wybrać
Napisałam Ci meila i czekam na zdjęcia :-)

Gość Proszę bardzo
oooooooo fajny temat , Macie jeszcze jakieś pomysły ???

Gość gość
Znalazła bardzo ciekawy sklep z sukienkami danvera i muszę przyznać że jestem zadowolona z zakupów. Sukienki szyją tam na wymiar także wystarczy dobrze zmierzyć się i nie ma obawy że coś nie będzie pasowało ..no i ceny są powalająco niskie także naprawie gorąco Polecam

Gość gość
Mój ulubiony sklep internetowy to danvera :) Uwielbiam sukienki a tam mam ich pod dostatkiem ;) W tym sklepie kupuję znacznie taniej sukienki, no i nigdy nie ma problemu z rozmiarem :)

Gość gość
Sama kupuje od dawna w sklepie danvera i nigdy nie zawiodłam się bardzo duży wybór sukienek , szybka dostawa :)

Gość gość
Sukienki Kupuję od dłuższego czasu na www.danvera.pl/ i jak dotąd zero problemów, także polecam.

Gość gość
danvera... jak ciuchy w takiej cenie mogą być dobrej jakości... często dobra tkanina kosztuje do 40 zł a tu sukienka za tyle... eh.. szkoda nawet tego komentować

Gość gość
Piękny Brzuszek mają sukienki ślubne dla kobiet w ciąży od Tiffany Rose

Gość gość
Ja sukienki ciążowe zamawiałam sobie z tej strony - http://www.modavie.pl/ . Bardzo ładne wzory, ceny też korzystne :)