Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona gruszka

Podoba Wam się ta sukienka?real Foto z salonu

Polecane posty

Gość kawka332
ladna

Gość dys tajm in orendż
ładna, ale nie dla Ciebie

Gość ładna...
ale brzydko układa się na biuście, a dół jest jakby pognieciony

Gość zielona gruszka
tzn. sukienka miała rozwalona suwak i stąd brzydko układa się , bo była tylko zasznurowana. chodzi mi o fason jak wam sie podoba? i ogólna opinia

Gość alison11
sukienka bardzo ładna:) ale wg. mnie trzeba popracowac nad opalenizna i bezie efekt jeszcze lepszy

Gość zielona gruszka
to tylko drugie mierzenie i akurat w tym salonie Pani pozwoliła zrobić foto,. a że nie byłam na to przygotowana bo zazwyczaj odmawiają to z tel:)) mierzyłam w innym salonie suknię i chyba bardziej mi się podoba ale nie ma foto i nigdzie nie mogę znaleźć nic podobnego... jest z tafty inteligentnej gnieciona od góry na ukos;) coś w tym stylu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d2f1f6b15f42f6c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/46b99ac2534ee80e.html

Gość purpleday
sukienka nie w moim stylu, ale wyglądasz nieźle choć nie idealnie- ale, jedna rzecz zwróciła moją uwagę- masz "dość wysokie" szerokie ramiona- przez co w tym fasonie wydaje się, ze biust jest zbyt nisko. Ja bym wybrała sukienkę mniej opiętą na biodrach wtedy troszkę szerszy dół zrównoważyłby troszkę ramiona, a dodatkowo talia wydawałaby się węższa. Jednym zdaniem- kierunek poszukiwań niezły, ale to jeszcze nie to. I jeszcze jedna rzecz. - tylko błagam nie zakładaj takiego paskudztwa na szyję, jak masz na zdjęciach :P

nieciekawie lezy na tobie jakos tak stranie opina i wydaje sie że masz wydety brzuszek dól jakis pognieciony jestes widac szczupła a sukienka nijaka

a dla mnie sukienka jest ladna i super w niej wygladasz, tylko ze zdjecie zrobione jest z bliska no i telefonem no i do tego ta suknie jest na okraglo mierzona no i pewnie nie idealnie dopasowana do ciebie

powiem tak: od pasa w dol fajnie-bo Ci podkresla bioderka,bardzo kobieco,ladny dol mimo ze wygniecione,z boku fajnie wyglada ale od pasa w gore-niezbyt,splaszcza Ci biust-i tak chyba maly,jestes jakas wklesla..ramiona masz OK,ale albo to zdjecie takie,albo Ci optycznie pomniejsza biust

Gość zielona gruszka
szczerze to biust mam niewielki no i chyba kiepski stanik dlatego taki wynik

Gość purpleday
No właśnie kurna- tak dziwnie ten biust i ramiona wypadły na tych zdjęciach. Masz ładną figurę, a ta sukienka Cię jakby trochę zniekształciła. Być może jak biust byłby ładnie podkreślony i uniesiony troszkę do góry to wróciłyby proporcje. Teraz niestety jakoś tak ciężko wypada góra- mimo małego biustu.

Gość purpleday
dużo lepiej. Zgrabniej, szczuplej, ładna wydłużona sylwetka, ładne proporcje. Ta jest ekstra. Masz piękną kobiecą figurę. I to takie sukienki będą dla Ciebie idealne. W tej drugiej naprawdę ślicznie wyglądasz, dużo lepiej niż w pierwszej

Gość zielona gruszka
czyli czym mam się sugerować? tak szczerze to pierwsza podoba mi się bardziej, ale lepiej wyglądam w 2 dopiero teraz to widzę

Gość zielona gruszka
chyba źle wyglądam w przedłużanym stanie bo wtedy tak biodra się odznaczają i chyba wtedy jest dziwnie

Gość purpleday
Druga Ci pięknie podkreśla biust i tak ślicznie wymodelowała Ci talię, ze masz w niej idealną figurę klepsydry. W tej widać, ze wcale nie masz szerokich ramion- a moje spostrzeżenie to wina tamtej, źle dobranej sukienki. Druga bardziej mi się podoba i szczerze- rzadko kiedy salonowe sukienki tak ładnie leżą na młodych jak ta druga na Tobie. Po uszyciu na miarę w ogóle będzie ideałem :)

Gość zielona gruszka
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d2f1f6b15f42f6c.html mierzyłam taką podobną i chyba dobrze wyglądałam..szkoda że pani nie pozwoliła zrobić zdjęcia, bo teraz jak patrzę dostrzegam inne rzeczy niż w czasie mierzenia(wiadomo człowiek podekscytowany itp. i mama i siostra też:)))

Gość purpleday
tak wydłużony stan wprowadza dysproporcje do sylwetki- i ja strasznie ubolewam, ze nastała moda na wydłużone stany...a w polsce długonogie dziewczyny, które mogą sobie pozwolić na taki fason to raczej rzadka sprawa. Nie należymy jednak do zbyt wysokich :D

Gość purpleday
pewne rzeczy trzeba na chłodno przemyśleć, bez emocji :) Ta marszczona, którą podałaś w ostatnim linku- też ładnie podkreśla talię i biust :) Ciekawa jestem tylko jak wygląda dół.

Gość chora...
W pierwszej ci ładnie, ale w tej ostatniej rewelacyjnie :) Moje gratulacje z okazji za mąż pójścia.

Gość purpleday
No i jeszcze jedna uwaga po porównaniu zdjęć. W pierwszej wyglądasz na rozmiar 38/40 w drugiej na max 36/38.

Moim zdaniem w drugiej sukni wygladasz duzo lepiej. Twój biust nie wyglada w niej wcale na taki mały jak mowisz:)

Gość zielona gruszka
jeśli chodzi o marszczoną to: ta co wisi w salonie to jest marszczona z ukosa a nie tak jak w linku od środka i te marszczenie z ukosa do samego dołu ładnie ułożone w zależności od gustu, tu drugie zdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42e32a5c6ca12c74.html ale niestety nie odzwierciedla całości:((

Gość blackcat
w drugiej REWELACJA :D w pierwszej jakos nie fajnie (płaskie piersi w pasie i szerokie ramiona :o )

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Rzeczywiście w drugiej dużo lepiej. A masz może zdjęcie w tej drugiej gdy stoisz na wprost aparatu? A ja przy okazji mam jeszcze jedno pytanko... Podobnie jak Autorka mam mały biust. W swojej sukni ślubnej wyglądałam podobnie jak Autorka w 2 (chodzi mi tu o układanie się sukni na biuście i dekolt). Tylko ta suknia miała rozmiar 38, a ja mam 34. I zastanawiam się teraz, jak będzie wyglądał mój rozmiar? Boję się, że górna część sukni zostanie skrócona i nie będzie już tak ładnie układać się na biuście...że gorset będzie niżej i boleśnie będzie obnażał moje braki...:( dziewczyny jak Wy miałyście w swoich sukniach?

Gość no to ja wam powiem a co
za płaska jesteś - mogłabys miec większe cycki