Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denimme-femme24

Czy po farbowaniu mogą zacząć wypadać włosy? prosze o wypowiedz, chcce pierwszy.

Polecane posty

Gość denimme-femme24

chce pierwszy raz zafarbowac i bardzo sie boje o swoje wlosy, jakos 3 lata temu jesienia strasznie mi wypadały i nie chce by to sie powtorzylo. jest taka mozliwosc po farbie?

Gość denimme-femme24
kobietki naprawde żadna nie farbowała????????

Gość jckshchoaaaaaaaaa
oczywiście,że tak!

Gość farbkala
Po farbowaniu włosy sa oslabione wiec jak z reguly masz slabe wlosy to moga bardziej wypadac. Mam taka znajoma, ktora twierdzi ze nie moze farbowac wlosow bo jej wtedy na prawde bardzo duzo wypada.

Gość denimme-femme24
dzieki.. w takim razie sobie odpuszcze farbe. ;)

Gość denimme-femme24
a szampon koloryzujacy nie jest tak szkodliwy dla wlosow tak ;) ?? nie znam sie ;)

Gość makbecia
Czy moga? One na pewno beda wypadaly:D

no tak kup sobie na poczatek taka do 6myc ona bedzie dluzej sie trzymala niz 6myc ale z czasem sie wyplucze no i bedziesz wiedziala czy taki kolor Ci odpowiada.Potem mozesz kupic do 18lub do 24myc, bardzo slugo sie trzyma a przynajmniej nie bedziesz miala takich typowych odrostow jak po trwalej farbie no i tak Ci wlosow nie zniszczy mocno:P a farby nie spłuczesz i bedziesz musiala odrosty farbowac co miesiac.

Gość denimme-femme24
Chciałam sobie oczywiscie ufarbować włosy łonowe.:classic_cool:

nie wiem, ja farbowalam sie castingiem na czarno, wiec mi sie nie spieral na rudo :P i podpisuje sie wszystkimi konczynami pod wypowiedzia 'wszystko oprocz palette' :P

no wlasnie zauwazylam tez ze palette, gariera po jakims czasie plowieje i na mojej glowie zamiast ciemny braz jest u gory czerwony:/ okropny. Jakie farby polecacie tak zeby w sloncu na calych wlosach kolor sie utrzymal?

Gość paula;)))
hmm może nie używaj farb bo jak zaczniesz to włosy już nie wrócą do stanu normalnego zawsze trzeba będzie farbować bo odrosty tak czy siak lepiej kup Hennę do włosów w zielarskim . Włosy wypadną ale nie dużo a jak wyschną będą ślicznie błyszczały i będą grubsze ;)* pozdrawiam

Gość paula;)))
a jeszcze lepiej w ogóle nie farbuj włosów tylko może zapuść jak są krótkie .ja co 2 miesiące podcinam końcówki ze 2 lub 1 cm. Ja farbuje włosy henną ale ona szybko schodzi bo często myje głowę mam cienkie włosy.. bo 1 raz pofarbowałam w wieku 15 lat i żałuje tego do dziś ... cofnąć czasu nie mogę To coś jak z makijażem malujesz się a twarz się stężeje dlatego ja 0 make-up.. 1.Farbujesz włosy 1 raz - wyleci trochę jeśli są cienkie.. 2. Po 3 umyciu one już nawet nie błyszczą po farbie .. 3. Są masakryczne w dotyku ..jak siano ...potem wszystko ci się wali i żałujesz i wydajesz na odżywki ... 4. Po miesiącu są odrosty .. I co wtedy ?? hmm ..myślisz jeszcze może być a po 2 miesiącach nawet jeśli farba zejdzie to nie odzyskasz swojego prawdziwego koloru włosów... 5. Napisz do mnie na E-meila jeśli chcesz coś więcej wiedzieć Bye ;*

Gość albo zamiast takich farb
sobie henne zrob. jedyna wada henny to taka ze mozna tylko ciemniejszy zrobic albo ton zmienic, nie rozjasnisz

Gość gość
no farby troche niszczą ale co z tego? Ja farbuje i wg nie żałuje, chcesz to to zrób a nie przejmuj się innymi każde włosy reagują inaczej. Jak dobrze się odżywiasz i używasz odżywek włosy Ci wypadać nie powinny!! To że farbujesz je nie znacza że wypadują. Ja już od 3 lat farbuje.. -___- Więc lol? A włosy mam cienkie, bo taką mam już nature i nic na to nie poradze. Czasem wypadną bo dziwne żeby nie.. Ale to tyle.