Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llflglt55

Ogladaliscie taniez z gwiazdami ??widzieliscie te piekne dziewczyny ????

Polecane posty

Gość llflglt55

Najgorsze ze finalistka miss swiata francys sudnicka musi sie czuc zle jak widzi ze tancza tam piekniejsze laski od niej typu dorota gardias i wera ksiazkiewicz:)

Gość nie czuje sie zle
bo nie ma kompleksów jak 99% polek

Gość glupia jestes nncnc
jak ta cala ksiazkiewicz jest ladna zobacz jej nogi ryj a do tego jej wypowiedzi ona jest pusta nie milosiernie w jakim swiecie ty zyjesz

Gość trudno odpowiedzieć
ale jaja... nie ogladałam całości, ale mocno przesadzasz... Dorota może jeszcze być, ale Werka - ma plebejską twarz dziołchy ze wsi i daleko jej do piękności

no oim zdaniem Książkiewicz ma jakąś dziwną tą twarz przyjrzyjcie się jej kiedyś, te kości policzkowe jakieś takie dziwne ale figurę ma ok, po wypowiedziach jej można wiele wywnioskować a zwłaszcza to czy jest pusta czy nie chyba się z tym zgodzicie, nie trzeba kogoś znać dobrze aby to zauważyć

Gość DT6666
NAJPIEKNIEJSZA TAM BYLA WERONIKA BEZ DWÓCH ZDAŃ! NAWET PAWLOWICZ IWONA POWIEDZIALA ZE JEST PRZEPIEKNA..ZADNEJ INNEJ TAK NIE SLODZILA.

Gość glupia jestes mmnsc
nic nie boli tak jak zycie ryj to cie zrobil ,owszem nie znam jej osobiscie ale po jej wypowiedziach odrazu widac ze to bezmozg taki jak ty

Gość DT6666
a ktora ładniejsza wg was tam jest ksiazkiewicz\ czy gardias?

Gość nic nie boli tak jak życie iii
kobieto a ty co piszesz zobacz jej wypowiedzi jet tak denna jak ty wkola gada o majtkach a sexie w samolocie i czy tu sie chwalic masz takie problemy jak ona widocznie i tez tak twierdze za ma ryj jak nie wypal

Gość DT6666
JAK MOWISZ ZE MA RYJ JAK NIEWYPAL TO Z ZAZDROSCI. WCZORAJ JAKBYS JA ZOBACZYLA W TZG TO BY CI MOWE ODJELO ..TAKA PIEKNA BYLA.NAJPIEKNIEJSZA

jak zazdrosc mam ladniejszy ryj owszem nie jestem tak wymalowana jak ona zobacz jej zdjecia z bilska tona pudru i syfy wokol ust wiec zrozumcie ludzie ze nie kazdy chce sie dowartosciowac piszac na temat ludzi publicznych bo jat pelno pieknych ludzi zwyklych

nic nie boli tak jak życie nie ty to jests naprawde pusta czytane i ogladane w tv jej wypowiedzi ps zobacz jej wypowiedzi u Szymona Majewskiego twierdze dalej ze jest pusta

Gość ale czcza dyskusja
ja też się zgadzam z tym, że Weronika ma twarz nijaką, na pewno nie klasyczną... takie jabłuszko, co do intelektu to się nie wypowiadam, bo nie dostrzegam głębi, ale to program rozrywkowy i głębi w nim nie szukam

Gość o nie to niewybaczalne
nic nie boli tak jak życie ty krowo ja tez jestem zwykla kobieto i ladniejsza niz ta ksiazkiewicz dlaczego twierdzisz ze zwykla osoba jest prosta a ty kim jestes gwiazda odwolaj to co napisalas

Gość makbecia
Dlaczego zakompleksione laski wmawiaja wszystkim zazdrosc tylko dlatego, ze ktos nie podziela ich zdania? Weronika ma ciekawa urode, ale jest w jej twarzy cos dziwnego. I zgadzam sie, ze jest pusta, skoro nie potrafi nic madrego powiedziec,tylko ciagle pieprzy o sexie, majtkach i jeszcze raz o sexie...

mnie bawi co innego. Zarzuca się obcym osobom braki intelektualne na podstawie programów intelekt zabijających :) Wytyka się gafy, nie pamiętając o swoi... I jeszcze jedno. e jedna piękność i mądrość kafeteriana zostałaby żywcem zjedzona przez "hieny medialne i zrobiona na publiczną głupią prostytutkę... Ale... W sumie cieszcie się, że jedyny konakt z tym światem macie przez ekran monitora wyświetlającego pudelka ;) Wracam za kilka godzin.